IV Cybersecurity Innovation Summit 2023

Evento

Presentación

El proper 26 d’abril ABAST serà al IV Cybersecurity Innovation Summit 2023 per parlar-vos de la importància d’establir un pla d’observabilitat i monitorització de la ciberseguretat basat en els processos de negoci i els actius més crítics que els suporten. La nostra companya Mónica Maganto, Especialista de l’àrea de Ciberseguretat d’ABAST, realitzarà la seva ponència a les 11:30 a la SALA ABAST .

L’objectiu de #CyberSummit23 és difondre, presentar, descobrir i avaluar les solucions i les tendències de la indústria. L’esdeveniment només estarà obert a professionals de la indústria de la ciberseguretat per establir contactes amb els seus parells, aprendre dels experts i conèixer les últimes solucions de seguretat, tot a UN sol lloc!

Qui hi assistirà?

Si està invertint en solucions i serveis de ciberseguretat per ajudar a defensar el seu negoci de les ciberamenaces, trobareu tot el contingut i els serveis per posar en pràctica els seus plans.

Més de 200 assistents entre directors de seguretat, arquitectes, directors IT, especialistes en protecció de dades, entre d’altres. L’agenda de la conferència abordarà els problemes reals que enfronten els CIOs, CTOs, CISOs i els professionals de la seguretat actualment.

Detalles/Agenda

Podeu veure l’agenda completa de l’esdeveniment i els ponents aquí

PONÈNCIA ABAST:

SALA ABAST (De 11:30h a 11:50h): Ciberintel·ligència i Ciberobservabilitat amb CybAll SOC

Mónica Maganto, Especialista de l’àrea de Ciberseguretat d’ABAST

Fecha y lugar

26/04/2023
Sala Truss Madrid
C/ Jorge Juan 99, Madrid

Registration

Forgotten Password?