Transforma el teu negoci amb les solucions i serveis de Abast i HP

Evento

Transforma el teu negoci amb les solucions i serveis de Abast i HP

23/02/2023

Presentació

Des d’ABAST , volem convidar-te a un esdeveniment que celebrarem el proper 23 de febrer amb HP a les seves instal·lacions de Sant Cugat, on parlarem de les solucions Hybrid Work d’HP, d’ HP Device as a Service (DaaS) i HP Wolf Security .

HP Device as a Service (DaaS), és una solució completa que reuneix hardware, suport, informació d’anàlisi pràctica, gestió proactiva i serveis per a cada fase del cicle de vida del dispositiu. HP DaaS fa que sigui més fàcil gestionar la diversitat d’equips de sobretaula, estacions de treball i dispositius portàtils amb diversos sistemes operatius, perquè la teva empresa pugui operar al màxim potencial.

HP Wolf Security s’estableix com la primera línia de defensa en els dispositius, sempre està actiu i vigilant per ajudar a garantir la seguretat. Els atacs cada cop són més sofisticats i tenen com a objectiu els dispositius dels empleats, els quals no són experts en ciberseguretat. Les organitzacions han d’invertir en protecció contra amenaces i HP Wolf Security és la solució perfecta.

Agenda

Horari:

De 11h a 13h

 

AGENDA:

 • Benvinguda i presentació
 • Modernització del lloc de treball & Wolf Security
 • Cocktail
 • Comiat i tancament

PONENTS:

Sergi Pérez d’Arenaza
Responsable de negoci. Usuari i Impressió. ABAST.

Melchor Sanz
HP Iberia Sales – CTO.

Data i lloc

23/02/2023
Oficines HP Sant Cugat
Camí de Can Graells, 1-21, 08174 Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Formulari d'inscripció

  Informació bàsica sobre protecció de dades
  Responsable ABAST SYSTEMS & SOLUTIONS, S.L.
  Finalitat 1 Gestionar la seva inscripció a l'esdeveniment.
  Finalitat 2 Gestionar l'enviament de comunicacions comercials
  Legitimació Consentiment
  Drets Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com, la resta de drets que s'expliquen a la informació addicional.
  Informació Addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.abast.es/ca/condicions-de-privacitat/


  Registration

  Forgotten Password?