ABAST aconsegueix la competència de Seguretat de Microsoft

Notícies

ABAST aconsegueix la competència de Seguretat de Microsoft

11 de juliol de 2022

Recentment ABAST ha aconseguit adquirir la competència Silver Security de Microsoft, que reconeix els Partners amb coneixement demostrat en les seves solucions de seguretat. Amb aquesta són ja 14 competències, 12 Gold i 2 Silver, les que acredita ABAST com a Gold Partner de Microsoft

Competència Silver Security

La competència Security reconeix els socis de Microsoft que acrediten una profunda experiència en el disseny, la implementació i l’administració de solucions i programes de seguretat per als seus clients. Per aconseguir-la cal que el soci compleixi els llindars de rendiment i certificació necessaris per demostrar les seves habilitats organitzatives en la implementació, administració i supervisió de solucions de seguretat i compliment per a entorns híbrids i al núvol de clients. Actualment ABAST compta amb 3 persones acreditades com a Microsoft 365 Certified: Security Administrator Associate i gestiona més de 4000 usos actius mensuals tant de Microsoft Intune, com d’Azure Information Protection i Azure Active Directory Premium (AADP), per la qual cosa compleix àmpliament els requeriments per a la competència Silver Security i se situa molt a prop daconseguir en nivell Gold en Seguretat.

Altres competències Microsoft

Aquesta competència Silver Security se suma a les altres 12 competències Gold i 1 Silver que ABAST ja posseïa i que ho confirmen com un dels Partners amb més competències a Espanya.

Registration

Forgotten Password?