ABAST acreditat com a especialista en Oracle Mobile Cloud Service

Notícies

ABAST acreditat com a especialista en Oracle Mobile Cloud Service

1 de febrer de 2018

Oracle ha acreditat a ABAST com a especialista en Oracle Mobile Cloud Service. És la 14a certificació d’especialista Oracle que aconsegueix ABAST i és la segona de serveis cloud després de la de IaaS. Certifica que ABAST té una una sòlida base de coneixements i experiència en projectes basats en aquesta plataforma de desenvolupament d’aplicacions mòbils en el núvol.

Oracle Mobile Cloud Service Specialist

Oracle acredita amb aquesta especialització als partners que han demostrat una gran competència en la venda, implementació i desenvolupament de les solucions Mobile Cloud Service d’Oracle.

Aquesta especialització abasta diferents punts com back-end per a dispositius mòbils, funcionalitats de la plataforma, connectors, APIs personalitzades, analítica i gestió.

Per aconseguir aquesta especialització, ABAST ha hagut de demostrar també experiència en projectes desenvolupats sobre aquesta plataforma.

Altres certificacions Oracle

Una de les àrees d’Oracle en la qual ABAST destaca com un dels més grans experts a Espanya és en la de bases de dades, en la qual compta amb nombroses certificacions com a especialista. Amb un ampli equip de DBAs, ABAST ofereix serveis d’implantació de bbdd, definint l’arquitectura més adequada a cada cas, i proveeix serveis de suport, control i manteniment periòdic per garantir un bon funcionament de les bases de dades en tot moment.

ABAST també proporciona solucions i serveis basats en altres capes de l’stack tecnològic d’Oracle, com la plataforma de desenvolupament i gestió d’aplicacions Oracle Fusion Middleware, solucions d’analítica i Business Intelligence, aplicacions de negoci (Oracle Fusion i Oracle E-Business Suite) o en plataforma hardware (Oracle Engineered Systems).

Especialitzacions Oracle aconseguides per ABAST:

Registration

Forgotten Password?