ABAST consegueix la designació Oracle Platinum Cloud Select

Notícies

ABAST consegueix la designació Oracle Platinum Cloud Select

21 de febrer de 2019

Aquest febrer hem rebut un nou reconeixement a l’alt nivell de competència d’ABAST en solucions basades en el núvol d’Oracle, en aconseguir la designació de Cloud Select dins del seu programa de partners especialistes en cloud. A Espanya només un exclusiu grup de 10 partners acrediten una designació superior a la de Cloud Standard, sent ABAST el primer partner local a aconseguir-ho, ja que la resta pertanyen tots ells a grans grups multinacionals.

A Espanya només un exclusiu grup de 10 partners acrediten una designació superior a la de Cloud Standard, sent ABAST el primer partner local a aconseguir-ho, ja que la resta pertanyen tots ells a grans grups multinacionals.

Aquest reconeixement s’uneix a altres certificacions i premis relacionats amb Oracle Cloud aconseguits per ABAST aquests últims anys. D’una banda, les tres especialitzacions Oracle Cloud Infrastructure, Oracle Mobile Cloud Service Specialist i Oracle Infrastructure as a Service Specialist, del total de 16 especialitzacions Oracle que ja acredita ABAST. De l’altra, en l’apartat de guardons, ABAST va ser premiat per Oracle amb l’Oracle Partner of the Year 2017: Infrastucture as a Service i l’Oracle Partner of the Year 2018: Cloud Implementation Excellence.

Registration

Forgotten Password?