ABAST va augmentar un 21,4% la seva facturació en 2016

Notícies

ABAST va augmentar un 21,4% la seva facturació en 2016

6 de febrer de 2017

ABAST ha tancat l’exercici 2016 amb una xifra de facturació d’aproximadament 34 milions d’Euros. Això representa un augment d’un 21,4% respecte a la facturació de 2015. Aquest increment se situa per sobre de la mitjana del sector, que la patronal AETIC estimava que seria d’un 5,4% per al sector TIC espanyol. La companyia ha augmentat també la seva plantilla en un 3,6%, iniciant 2017 amb una plantilla de 314 empleats.

Des de la Direcció d’ABAST s’atribueixen els bons resultats tant a factors interns com externs. D’una banda s’observa una tendència de recuperació de la inversió tecnològica a les empreses, que, tot i que en molts casos encara està lluny dels nivells d’abans de la crisi, representa una millora respecte als últims anys en què molts pressupostos en TI s’havien reduït al mínim. De l’altra, també s’ha de destacar com a factor d’èxit algunes de les decisions estratègiques que ABAST va prendre fa dos o tres anys, com donar impuls de forma clara a les àrees de negoci dedicades a solucions Cloud, Ciberseguretat i Big data, una aposta per la innovació que s’ha mostrat també alineada amb la demanda del mercat.

A l’increment del negoci en aquestes àrees s’afegeix a més el bon funcionament d’altres divisions d’ABAST ja consolidades com les d’Infraestructures i Data Center, Aplicacions de Negoci, i Gestió i Govern de TI. És d’assenyalar també, com altres factors clau, l’important augment de la xifra de negoci relacionada amb Oracle, de la qual ABAST és Platinum Partner, així com la recuperació de les vendes de solucions de Hewlett Packard Enterprise i d’HP Inc, les companyies resultants de la divisió d’HP, de qui històricament ABAST ha estat sempre un dels principals VARs a Espanya.

Registration

Forgotten Password?