ABAST aconsegueix dues noves competències Microsoft en integració i aplicacions de negoci en el núvol

Notícies

ABAST aconsegueix dues noves competències Microsoft en integració i aplicacions de negoci en el núvol

6 d'abril de 2021

En els últims mesos, i gràcies a l’esforç en formació i certificació del nostre equip tècnic, ABAST ha aconseguit sumar dues noves competències Microsoft: Gold Application Integration i la Silver Cloud Business Applications. Amb elles, el nombre d’especialitzacions Microsoft que acredita ABAST ascendeix fins a 14 competències, 11 d’elles Gold i 3 Silver.

Les noves competències aconseguides són la Gold Application Integration i la Silver Cloud Business Applications. Amb elles, el nombre d’especialitzacions que acredita ABAST ascendeix fins a 14 competències, 11 d’elles Gold i 3 Silver, el que el situen com un dels partners amb més competències Microsoft a nivell local a Espanya.

La competència Gold Application Integration destaca l’alta capacitat tècnica del partner en tasques avançades d’integració i configuració, facilitant als seus clients la integració entre diferents aplicacions o fonts de dades per augmentar l’eficiència i impulsar els resultats empresarials.

D’altra banda, la competència Silver Cloud Business Applications mostra l’experiència i coneixements en implementar i personalitzar solucions CRM basades en Microsoft Dynamics 365 que cobreixin les necessitats dels clients en àrees com Vendes, Màrqueting, Atenció al Client o Serveis de Camp. És una de les competències amb més alts requeriments de certificació i rendiment.

Registration

Forgotten Password?