ABAST aconsegueix la certificació HPE Platinum Partner

Notícies

ABAST aconsegueix la certificació HPE Platinum Partner

18 de novembre de 2020

HPE Platinum Partner

Aquest novembre, amb l’inici del nou any fiscal de Hewlett Packard Enterprise, ABAST ha estat promogut de nou a la categoria de partner Platinum, la més alta del programa de partners de HPE, gràcies a l’esforç en formació i certificació i a l’alt volum de negoci amb les solucions d’aquest fabricant. Per als nostres clients, aquesta acreditació és una garantia de l’alt grau de coneixement i especialització de ABAST en les tecnologies de HPE i de la qualitat dels serveis que podem oferir-los.

ABAST ha aconseguit assolir la màxima categoria de partner dins el canal de distribuïdors de Hewlett Packard Enterprise després de completar els exigents requeriments de certificacions (tècniques, prevenda i comercials), formació contínua, especialització i volum de vendes en solucions i serveis HPE.

A més de la certificació com Platinum HPE Partner Ready Solution Provider, ABAST acredita també les especialitzacions Platinum Hybrid IT and HPE Pointnext Services i Gold HPE Pointnext Services, la competència SDI VMware & Hyper-V Virtualization i les certificacions com Silver Partner d’Aruba i Gold Services partner d’HPE Pointnext Services (HPE Services Delivery partner). Aquesta última d’especial importància, perquè és la que acredita que el personal tècnic especialista de ABAST està qualificat per prestar serveis oficials de HPE d’instal·lació, manteniment i suport de les seves principals solucions tecnològiques: servidors, emmagatzematge i protecció de dades, sistemes hiperconvergentes o componibles, etc.

Per ABAST és un orgull tornar a formar part del grup de partners Platinum de HPE, certificació que actualment només tenen 8 empreses a Espanya.

HPE Platinum Partner

Especialitzacions i competències HPE

Registration

Forgotten Password?