ABAST aconsegueix la competència Microsoft Gold Enterprise Resource Planning

Notícies

ABAST aconsegueix la competència Microsoft Gold Enterprise Resource Planning

27 de novembre de 2020

Gràcies a l’important nombre de projectes ERP basats en Microsoft Dynamics 365 Business Central que l’àrea de Solucions de Gestió Empresarial de ABAST ha desenvolupat en aquests darrers anys, la companyia ha assolit el nivell GOLD en la competència Enterprise Resource Planning. Amb aquesta nova competència Gold, ABAST acredita ja 10 competències Gold i 2 competències Silver, que el reafirmen com un dels partners de Microsoft amb més certificacions a Espanya.

Gold Enterprise Resource Planning

La competència Enterprise Resource Planning (ERP) destaca l’experiència i coneixement del partner i la capacitació tècnica per oferir serveis d’alt valor mitjançant solucions ERP de Microsoft Dynamics 365 que ajuden als clients a crear visibilitat i rendibilitat en totes les seves operacions empresarials. ABAST s’ha especialitzat en la implantació de solucions ERP basades en Microsoft Dynamics 365 Business Central, l’evolució de l’exitós Dynamics 365 NAV (abans Navision) que és el programari ERP més utilitzat per la mitjana empresa a tot el món.

Microsoft Dynamics 365 Business Central és una solució cloud sota model SaaS (Software as a Service) que proporciona un sistema de gestió del negoci complet i fàcil d’utilitzar. Un ERP tot en un, que integra funcionalitats de comptabilitat i finances, vendes, fabricació / producció, logística / magatzem, administració de projectes i servei a client, amb integració nativa amb Office 365 o Power BI i una connexió més senzilla amb altres aplicacions de Dynamics 365.

L’àrea de Solucions de Gestió Empresarial de ABAST més de sistemes ERP integra solucions CRM basades també en aplicacions Dynamics 365, com Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Màrqueting, Dynamics 365 Atenció al client, Dynamics 365 Field Service, Dynamics 365 for Project Service Automation o les noves eines Dynamics 365 Insights basades en Intel·ligència Artificial, entre d’altres.

Altres competències Microsoft

Amb aquesta, ABAST ja suma 12 competències Microsoft, 10 d’elles Gold i 2 Silver, acreditant d’aquesta manera el gran coneixement i capacitació en pràcticament tot el portfolio de solucions Microsoft, tant cloud com on premise. La resta de competències que posseeix actualment ABAST són Gold Cloud Platform, Gold Cloud Productivity, Gold Small and Midmarket Cloud Solutions, Gold Data Center, Gold Data Analytics, Gold Data Platform, Gold Collaboration and Content, Gold Communications, Gold Messaging, Silver Application Development y Silver Project and Portfolio Management.

Registration

Forgotten Password?