ABAST, distribuïdor oficial de CYREBRO, primera plataforma SOC interactiva basada en el núvol.

Notícies

ABAST, distribuïdor oficial de CYREBRO, primera plataforma SOC interactiva basada en el núvol.

16 de gener de 2023

Cyrebro Partner Logo

Amb el pas del temps, moltes organitzacions han anat invertint en els millors procediments per cobrir necessitats específiques de seguretat empresarial. Això ha ocasionat la presència de diverses eines de seguretat amb sistemes de gestió diferents que n’estan dificultant l’administració.

CYREBRO presenta un sistema centralitzat de ciberseguretat al núvol . És capaç d’agrupar totes les eines de seguretat instaurades en una organització empresarial mostrant-les en una plataforma intel·ligent . D’aquesta manera, dóna sentit a tots els esdeveniments detectats, exposant-los de forma clara i ordenada per facilitar-ne la monitorització i aconseguir una ràpida detecció i resposta davant de possibles amenaces.

Aquesta solució esmena el problema d’administració de la ciberseguretat que tenen moltes empreses en l’actualitat.

A més de la pràctica visualització, en tractar-se d’una plataforma SOC interactiva , obté un avantatge competitiu que resideix en l’aprenentatge entre les organitzacions que utilitzen Cyrebro. Com que parlem d’un sistema intel·ligent, té la facultat d’identificar les tendències i les vulnerabilitats en què es funden la major quantitat d’avisos i alerta les empreses on posar més esforços per prevenir possibles atacs.

pantalla_cyrebro_2023

Així mateix, el seu sistema de monitorització estratègica 24 / 7 permet tenir una visibilitat de l’entorn i un nivell de seguretat constants, podent donar una resposta immediata als incidents detectats.

Aquesta nova aliança permet a ABAST oferir un servei més proactiu dins del seu complet conjunt de sol·lucions i serveis ABAST Cyball 360º, que ofereix, a qualsevol empresa, una visió global de la seguretat.

Relacionat

Ciberseguretat
CYREBRO - La primera plataforma SOC interactiva basada en el núvol
CYREBRO Official Partner

Registration

Forgotten Password?