ABAST a la trobada IBTalks’19 sobre Ciberseguretat

Notícies

ABAST a la trobada IBTalks’19 sobre Ciberseguretat

25 de novembre de 2019

Jesús Tamayo, responsable Comercial de ABAST a Balears, va participar com a ponent convidat a la trobada IBTalks’19 sobre Ciberseguretat organitzat per la Fundació Bit i Turistec, que va tenir lloc a Palma el passat 13 de novembre.

ABAST va participar en una de les trobades de l’cicle IBtalks organitzat per la Fundació Bit en col·laboració amb la Direcció General d’Innovació de Govern de les Illes Balears. Aquestes sessions s’organitzen per presentar a les empreses en particular i la societat en general, els últims projectes i les tendències més innovadores.

El clusterTuristec, dedicat a l’promoure l’ús de noves tecnologies en el sector Turisme, va ser el coorganitzador de segona sessió de l’cicle d’enguany, on la temàtica va ser la Ciberseguretat i com aquesta afecta el repte de la Transformació Digital. ABAST i altres socis i partners de Turistec van participar en aquesta jornada per donar la seva visió sobre aquest tema.

Jesús Tamayo, responsable Comercial de ABAST a les Illes Balears, ha destacat en la seva intervenció diversos punts clau. D’una banda que les organitzacions han d’actuar perquè totes les persones que en formen part prenguin consciència dels riscos reals que suposen les ciberamenaces, ho tinguin en compte en el seu treball diari i sàpiguen com actuar davant d’elles. Aquest coneixement és necessari per generar confiança i que les ciberamenaces no siguin realment un fre a la transformació digital de les empreses. De l’altra, la importància de l’CISO com a figura clau que ha de coordinar totes les accions relacionades amb la seguretat. Finalment, també la importància del suport que pot prestar a aquesta tasca empreses com ABAST amb els seus equips d’experts i que, en el nostre cas, amb la possibilitat d’oferir un conjunt de serveis que ofereixen una visió 360º de la Ciberseguretat, des del compliment legal i normatiu a el disseny i complementació de solucions de Ciberseguretat, passant pels serveis de detecció i resposta o la gestió, auditoria i assessorament expert.

Registration

Forgotten Password?