ABAST, al TN de TV3 com a exemple del teletreball post-pandèmia

Notícies

ABAST, al TN de TV3 com a exemple del teletreball post-pandèmia

11 d'octubre de 2021

Fa uns dies ABAST va aparèixer en un reportatge de les notícies de TV3 en el qual s’analitzava la volta a normalitat a les oficines i com algunes empreses com la nostra han aplicat mesures perquè qui ho desitgi pugui seguir teletreballant diversos dies a la setmana.

En aquesta crònica es van poder veure imatges de les oficines de ABAST a Barcelona, abans i després de recuperar certa normalitat en l’assistència presencial dels empleats. Diversos companys nostres van aparèixer ocupant de nou els seus llocs de treball mentre s’explicava que s’havia arribat un acord perquè els treballadors poguessin treballar des de casa fins a tres dies per setmana.

En el reportatge es van recollir també les declaracions de la Directora General de ABAST, Irene Plaza, que va comentar: “Incorporar el Teletreball 3/5 ens ha suposat un esforç extra, i és veritat que implica costos addicionals, però tot això queda compensat pel que sabem que aquesta mesura representa per a cadascuna de les persones que formem la família ABAST “.

La notícia prosseguia examinant les dificultats de tipus administratiu, organitzatiu o econòmic que frenen que moltes altres companyies segueixin l’exemple d’empreses com ABAST en la implantació d’el teletreball un cop superades les restriccions imposades a causa de la COVID-19.

Registration

Forgotten Password?