ABAST és patrocinador de la Jornada sobre Transformació Digital a les Organitzacions Sanitàries

Notícies

ABAST és patrocinador de la Jornada sobre Transformació Digital a les Organitzacions Sanitàries

1 d'octubre de 2021

ABAST és un dels patrocinadors de la Jornada sobre Transformació Digital a les Organitzacions Sanitàries impulsada per la Fundació Salut Empordà i que tindrà lloc el 18 de novembre a Figueres i que també es podrà seguir en streaming.

Fundació Salut Empordà aposta per la Innovació i la Transformació Digital a les Organitzacions Sanitàries i ABAST és el soci tecnològic perfecte per dur-la a terme gràcies a les seves solucions i serveis TI especialitzats.

La transformació digital és part important del dia a dia de les entitats sanitàries i socials i aquesta jornada vol ser un punt de trobada d’especialistes en aquest àmbit, al temps que posa el focus a la comarca de l’Alt Empordà.

La revolució digital en els sectors sanitari i social ha de permetre treballar millor, de forma més ràpida i segura, així com més transversal oberta i participativa. Un canvi que, sens dubte, impactarà en la millora de la qualitat assistencial i l’apoderament del pacient, introduint un nou paradigma en l’accessibilitat i els canals de comunicació amb l’usuari.

Inscripcions obertes a: https://salutdigital.cat/

Registration

Forgotten Password?