ABAST ha obtingut l’especialització de Small and Midsize Business Management de Microsoft

Notícies

ABAST ha obtingut l’especialització de Small and Midsize Business Management de Microsoft

16 de novembre de 2023

Després de les designacions ja obtingudes de Modern Work i Business Applications, estem orgullosos d’anunciar que el programa de partners “Microsoft Cloud Partner Program” de Microsoft ha fet entrega, en aquesta ocasió, del’especialització de Small and Midsize Business Management.

L’especialització de Small and Midsize Business Management s’enfoca en oferir serveis i solucions tecnològiques adaptades a les necessitats específiques de les petites i mitjanes empreses. Aquest reconeixement obtingut per Microsoft senyala que ABAST ha demostrat un alt nivell d’experiència i competència en l’implementació i gestió de solucions tecnològiques basades en el núvol, dissenyades per ajudar a les empreses a prosperar i créixer en un entorn cada vegada més digital.

ABAST ha presentat un increment substancial en els 12 últims mesos tan en el número de clients de Business Central com en el número d’usuaris, molt per sobre dels requeriments de l’especialització. I al mateix temps, s’ha superat amb escreix el número de certificacions de consultors de Business Central requerits pel programa de partners.

Per tot això, aquest reconeixement, reforça la posició d’ABAST com una empresa líder en el mercat de solucions tecnològiques per les petites i mitjanes empreses, i el seu compromís constant de creixement i evolució dins de la suite de solucions de negoci de Microsoft Dynamics 365.

Registration

Forgotten Password?