ABAST aconsegueix l’especialització en Sostenibilitat Ambiental de CISCO

Notícies

ABAST aconsegueix l’especialització en Sostenibilitat Ambiental de CISCO

16 de juny de 2023

ABAST, com Cisco Select Partner , ha aconseguit la certificació d’Environmental Sustainability (Sostenibilitat Ambiental) atorgada per CISCO, un dels principals referents mundials en tecnologia de la informació i comunicació.

La certificació d’ Environmental Sustainability de CISCO reconeix les organitzacions que demostren un compromís sòlid amb la implementació de pràctiques sostenibles en les operacions i serveis. ABAST ha estat reconeguda pel seu enfocament integral en la gestió de la sostenibilitat, incloent-hi l’adopció de tecnologies verdes, la reducció d’emissions de carboni i la implementació d’estratègies d’eficiència energètica.

Aquesta especialització demostra el compromís continu d’ABAST amb la protecció del medi ambient i el seu enfocament al suport de solucions tecnològiques sostenibles. L’empresa continua treballant per oferir als seus clients solucions tecnològiques innovadores que impulsin el progrés i alhora preservin els recursos naturals, marcant així una diferència significativa en la lluita contra el canvi climàtic i promovent un futur més sostenible.

Registration

Forgotten Password?