ABAST News – Febrer 2009

Notícies

ABAST News – Febrer 2009

1 de febrer de 2009

ABAST News – Febrer 2009

ABAST News febrer 2009

Descarregui el PDF de la nostra revista ABAST News de febrer de 2009
Descarregar

SUMARI

Abast Grup compleix 25 anys en plena forma

Després de l’important creixement registrat el 2007, el grup aconsegueix mantenir la seva xifra de negoci i millorar els seus resultats en 2008 malgrat la difícil situació econòmica actual. Comença així amb pas ferm l’exercici en què celebra el seu 25 aniversari.

Abast Solutions guardonada pel BARC amb el premi Best Practice Award

Business Application Research Center (BARC), analista de solucions de Business Intelligence i Data Warehousing, va concedir a Abast Solutions el premi Best Practice Award pel projecte BI dut a terme a Würth Espanya al què ja vam dedicar un article en l’última edició d’Abast News.

L’AEAT homologa el software SCAN_VISIO per a la gestió documental de factures

El nostre software SCAN_VISIO eDocument Suite v.2.0. ha estat aprovat després de complir les bases contemplades en l’Ordre EHA/962/2007, del 10 d’abril del 2007. Les condicions per verificar que segueix la normativa vigent es regeixen mitjançant controls de qualitat de la imatge, garantia d’imatge fidel i íntegra i base de dades documental.

Abast Solutions partner certificat d’Oracle CRM OnDemand i JD Edwards Enterprise One

Abast Solutions ha completat amb èxit tots els requeriments de formació tècnica i experiència en projectes que Oracle exigeix als seus col·laboradors per a ser acreditats com a partners certificats d’aquestes aplicacions. Aquestes noves certificacions s’uneixen a la qual ja posseïa com a partner certificat en E-Business Suite.

Virtualisation Specialist, nova certificació d’Abast Systems com a partner especialista d’HP

Aquesta certificació acredita la capacitat tècnica d’Abast Systems per a desenvolupar projectes de virtualització complexos i s’uneix a les nombroses certificacions com a especialista que ja posseïa com HP Gold Preferred Partner.

Noves acreditacions com a partner certificat de Juniper

Abast Systems ha enfortit la seva aliança i compromís amb aquest fabricant obtenint les acreditacions de partner certificat en les categories de Firewalls, accés remot (VPN SSL), Acceleració de les Comunicacions i Access Control (seguretat en la LAN).

Adigsa es passa als servidors virtuals amb l’ajuda d’Abast Systems

Adigsa és una empresa pública en dependència del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, dedicada a gestionar, impulsar i executar les polítiques d’habitatge en el territori. A través de concurs públic, Abast Systems ha estat el responsable d’implantar la infraestructura de servidors virtuals i la migració de dades al nou sistema.

La Fundació Hospital Asil de Granollers renova la seva infraestructura informàtica

La Fundació Hospital Asil de Granollers ha confiat en Abast Systems la renovació de la seva infraestructura d’emmagatzematge i de servidors a través d’un procés de consolidació en el qual també s’han incorporat tecnologies de virtualització i eines de gestió avançada.

Registration

Forgotten Password?