ABAST News – Febrer 2012

Notícies

ABAST News – Febrer 2012

1 de febrer de 2012

ABAST News – Febrer 2012

ABAST News febrer 2012

Descarregui el PDF de la nostra revista ABAST News de febrer de 2012
Descarregar

SUMARI

Nova Aliança amb Winshuttle

Abast Solutions amplia la seva cartera de solucions a través d’un acord per a la distribució a Espanya dels productes Winshuttle. Aquestes eines faciliten la utilització de l’ERP i permeten treballar amb SAP de manera molt més àgil.

Abast Systems és Trend Micro Platinum Accredited Partner

Abast Systems és una de les quatre úniques empreses a Espanya que han aconseguit la màxima acreditació del programa de Partners de Trend Micro en reconeixement al seu alt nivell de certificació i la seva gran experiència en projectes de seguretat.

Nova certificació HP ServiceONE Expert

HP ha concedit a Abast Systems la certificació HP ServiceONE Expert, el màxim nivell dins del seu programa de partners de serveis. Aquesta acreditació permet la comercialització de tot el portfolio de serveis d’HP Technology Services, així com la prestació de serveis oficials HP per part del personal d’Abast

Abast Grup incorpora Oracle Hyperion, Oracle GoldenGate i Oracle Identity Manager a la seva cartera de solucions

Abast ha ampliat recentment la seva oferta com integrador d’Oracle amb noves solucions en les àrees de gestió del rendiment (planificació i pressupost), integració de dades i seguretat (gestió d’identitats i seguretat de la base de dades).

Arquitectura HP FlexNetwork, canvi en les regles de la xarxa

HP presenta un model d’arquitectura de xarxa convergent que integra la tecnologia de xarxa per a centres de dades, campus i sucursals amb solucions de seguretat i una gestió totalment unificada. Aquesta infraestructura permet reduir considerablement els costos operatius i reduir la dependència tecnològica, a l’oferir solucions obertes, basades en estàndards i dissenyades de manera integral.

Abast Systems aconsegueix dues noves competències de nivell Gold com Microsoft Partner

Abast Systems ha obtingut el reconeixement a la seva capacitat, coneixements i compromís per desenvolupar projectes de missatgeria i virtualització, àrees en què ha obtingut acreditacions nivell Gold com a especialista dins del programa Microsoft Partner.

CIE, una iniciativa de Microsoft per ajudar les empreses a millorar la seva productivitat

Abast realitzarà sessions del programa Microsoft CIE (customer Immersion Experience), demostracions interactives, orientades a directius de TI i de negoci, sobre la plataforma de productivitat empresarial de Microsoft.

L’error més comú a l’hora d’analitzar i gestionar els riscos tecnològics

Hi ha multitud de metodologies i d’enfocaments per realitzar una Anàlisi de Riscos Tecnològics, però sovint, sobretot quan es decideix abordar per primera vegada un estudi d’aquest tipus, es cometen errors de base que poden comprometre l’èxit del projecte.

El Centre de Regulació Genòmica garanteix la continuïtat dels seus actius tecnològics

El Centre de Regulació Genòmica (CRG), un dels instituts d’investigació biomèdica més prestigiosos a nivell internacional, ha confiat en Abast Systems per desenvolupar un Pla de contingència per a la continuïtat dels seus actius tecnològics.

Registration

Forgotten Password?