ABAST News – Març 2011

Notícies

ABAST News – Març 2011

1 de març de 2011

ABAST News – Març 2011

ABAST News març 2011

Descarregui el PDF de la nostra revista ABAST News de març de 2011
Descarregar

SUMARI

Abast Systems obté 11 competències en el nou programa de partners de Microsoft

Microsoft va estrenar a finals de l’any passat un nou programa de partners molt més exigent amb els requisits per obtenir les diferents competències en què està estructurat. Fem un resum de les que Abast Systems té ja actives.

HP presenta les seves solucions d’emmagatzematge HP 3PAR per a entorns virtualitzats i cloud computing

Abast Systems forma part d’un reduït grup de partners que HP ha seleccionat per potenciar la venda d’aquestes innovadores solucions d’emmagatzematge en el mercat espanyol. Per les seves característiques tècniques exclusives, aquesta plataforma ofereix uns nivells d’eficiència, autonomia i polivalència mai abans vists.

Microsoft aposta per la tecnologia en el núvol

Entre les seves novetats trobem MS Office 365 i MS Azure, solucions que Abast Systems, en qualitat de Microsoft Gold Certified Parner, posa ja a disposició dels seus clients. A més, la combinació de Windows Server 2008 R2 amb Hyper-V amb Microsoft System Center i les seves tecnologies de Microsoft relacionades permeten crear solucions en el núvol privat.

Microsoft Lync, la nova manera d’entendre les comunicacions unificades per a l’empresa

Lync és la nova plataforma de Microsoft que integra missatgeria instantània, presència, àudio, vídeo i conferències web. Lync uneix als usuaris de manera que es poden comunicar millor, reduint costos i simplificant l’adopció per part dels mateixos.

El poder de la productivitat amb Microsoft Dynamics CRM 2011

Microsoft acaba de llançar la nova versió de Dynamics CRM per a l’automatització de processos comercials, de màrqueting i d’atenció al client. Obre nous camps sobre la productivitat amb millores que li permetran simplificar la gestió de la feina, centrar-se en el veritablement important, i obtenir en temps real informes de rendiment.

Papelmatic millora els seus processos de vendes i màrqueting amb Microsoft Dynamics CRM

Papelmatic, empresa del sector de la higiene per a col·lectivitats i que tenia la necessitat de millorar i automatitzar alguns dels seus processos comercials i de màrqueting, per al que va escollir la solució Microsoft Dynamics CRM que cobria totes aquestes necessitats i s’integra perfectament amb el seu ERP actual.

Aspectes clau en un Pla de Contingència

A mesura que les organitzacions depenen més i més de la tecnologia, que s’ha convertit en un component clau de la major part dels processos de negoci, la disponibilitat dels serveis de TI és imprescindible per a la seva supervivència. Aquesta disponibilitat s’aconsegueix mitjançant la definició i implementació d’un Pla de Contingència.

Registration

Forgotten Password?