ABAST News – Octubre 2010

Notícies

ABAST News – Octubre 2010

1 d'octubre de 2010

ABAST News – Octubre 2010

ABAST News octubre 2010

Descarregui el PDF de la nostra revista ABAST News d’octubre de 2010
Descarregar

SUMARI

HP amplia la seva cartera amb les solucions de 3com

HP ha unit les solucions de commutació, enrutament i seguretat en xarxa de 3Com (amb les seves línies de negoci: H3C, 3Com i TippingPoint) amb les seves solucions HP Procurve existents, creant el portfoli de solucions de networking més complet del mercat.

AMP NetConnect i Abast Systems: solucions per a enginyeries de comunicacions i CPDs

Explicar l’estat de l’art de la tecnologia de cablejat i donar a conèixer alguns casos pràctics de col·laboració en projectes d’enginyeria van ser els objectius de l’esdeveniment Enginyeria d’infraestructura de comunicacions, xarxes i CPDs que va tenir lloc el passat juliol a Barcelona.

Rittal presenta novetats en els seus sistemes de climatització

A Rittal sempre han apostat pel futur sostenible de la climatització, per això asseguren el control de processos amb un mínim consum energètic combinat amb moderns refrigeradors de rendiment òptim i una tecnologia d’interfície perfecta, ideals per millorar la disponibilitat i fiabilitat dels sistemes TI .

Un CPD per consolidar el creixement de la infraestructura TI de DSV a Espanya

La companyia internacional de transport i logística DSV ha experimentat els últims anys un important creixement i ha comptat amb Abast Grup per a la construcció d’un nou centre de dades modular que donés resposta a les seves necessitats de capacitat i els seus requeriments de major seguretat, disponibilitat i eficiència.

Solució integral de CPD per Hermanos Fernández López

Les expectatives d’expansió d’aquest líder en la distribució hortofrutrícola els va portar a la decisió de construir una nova sala per al seu centre de dades. La divisió Datacenter Solutions d’Abast Systems va ser l’encarregada de dotar-los d’un entorn segur, eficient i flexible per als seus equips informàtics.

Nou centre de Procés de Dades per MMT Seguros

MMT ha experimentat un creixement del negoci que l’ha portat a la necessitat de construir un nou CPD a les seves instal·lacions que cobrís els seus requeriments de disponibilitat i seguretat de la informació. Per dur a terme aquest projecte ha contractat Abast Systems per ser un proveïdor TIC reconegut i experimentat.

Solució modular segura per a l’entorn TI de DEPSA

DEPSA ha optat per un sistema de racks bunkeritzats per disposar d’un entorn altament segur en el qual ubicar els seus equips informàtics. El projecte, liderat per Abast Systems, és un bon exemple de com aquests sistemes modulars representen una bona solució per a infraestructures de TI mitjanes.

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya renova el seu Centre de Procés de Dades

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació precisava renovar la infraestructura informàtica del seu Centre de Processos de Dades. Per a això i després de presentar a concurs el projecte va adjudicar la prestació del servei a Abast Systems.

Registration

Forgotten Password?