ABAST News – Setembre 2012

Notícies

ABAST News – Setembre 2012

1 de setembre de 2012

ABAST News – Setembre 2012

ABAST News setembre 2012

Descarregui el PDF de la nostra revista ABAST News de setembre de 2012
Descarregar

SUMARI

Mor Josep Servat, fundador i President d’Abast Grup

A finals d’aquest agost passat ens vam veure sorpresos i colpejats per la notícia de la mort del nostre President, company i amic Josep Servat. Amb aquest repàs a la seva vida i trajectòria professional volem homenatjar la seva figura, que tant ha significat per a la història del grup Abast i per a aquells que hem tingut la sort de conèixer-lo i treballar al seu costat.

Abast Grup, Partner Center of Expertise en SAP BusinessObjects

El maig passat Abast Solutions es va convertir en la primera companyia espanyola acreditada per SAP per poder prestar directament serveis de suport de primer i segon nivell als clients de SAP BusinessObjects. Aquest model compartit de suport oficial SAP permet als clients comptar amb un servei més proper i millor coneixedor de les seves solucions i problemàtiques.

Abast Solutions distribuirà SAP Business One

Abast Solutions s’incorpora com a partner distribuïdor i integrador de SAP Business One, una única aplicació de gestió empresarial que incorpora tot el necessari per a la gestió d’una PIME.

Abast Solutions incorpora IBM Business Process Manager al seu portfoli de solucions

Abast Solutions s’ha certificat per poder vendre i oferir serveis relacionats amb IBM Business Process Manager, una solució capaç de simplificar enormement el modelatge, l’execució, el monitoratge i la gestió de processos de negoci complexos.

Abast Systems, primer Partner Platinum de Rittal a Espanya

Abast Systems ha obtingut la certificació Rittal RimatriX5 Platinum Partner, la més alta que aquest fabricant de solucions per a centres de dades atorga als seus col·laboradors. Actualment Abast és l’únic partner amb aquesta certificació en el territori espanyol.

Abast, especialista en serveis de gestió d’impressió HP

Abast Systems ha obtingut la certificació d’HP Gold Managed Print Specialist, que acredita la seva capacitat per a l’assessorament i la venda de serveis gestionats d’impressió.

ONO protegeix contra atacs els seus sistemes virtualitzats

ONO ha confiat en les solucions de Trend Micro i en un integrador expert en seguretat com Abast Systems per implantar una solució integrada contra atacs i antimalware que ofereix una completa protecció per la seva infraestructura TI virtualitzada.

Aragonesa de Servicios Telemáticos millora la gestió de la demanda i el control dels seus projectes TIC

Abast Systems ha estat l’encarregat d’implantar HP PPM, l’eina de la IT
Perfomance Suite d’HP Software per a la gestió de demanda i projectes, una solució que ha permès a AST millorar el control d’aquests processos i integrar-los amb la seva gestió d’operacions i els seus quadres de comandament de govern TIC.

La Universitat de Sevilla garanteix la continuïtat dels seus actius tecnològics

Ha confiat en l’equip de consultoria i auditoria d’Abast Systems per desenvolupar un Pla de Contingència orientat a la continuïtat dels seus actius tecnològics, garantint així la protecció de la informació considerada com a crítica i, alhora, generant la capacitat operativa necessària per minimitzar l’impacte d’un hipotètic desastre que els afectés.

La Mútua d’Enginyers aposta per la protecció de dades

Amb l’objectiu de protegir la intimitat dels seus clients i empleats, la Mútua de Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya confia en Abast i en els seus serveis d’assessorament personalitzat per adequar-se a les exigències de la protecció de dades de caràcter personal.

Registration

Forgotten Password?