ABAST obté la competència GOLD CRM de Microsoft

Notícies

ABAST obté la competència GOLD CRM de Microsoft

29 de juny de 2016

ABAST ha estat acreditat per Microsoft amb el nivell Gold en la competència Customer Relationship Management, que reconeix l’alt nivell d’acompliment dels partners especialistes en planificació, implementació i desplegament de Microsoft Dynamics CRM.

Per assolir els requeriments d’aquesta competència l’equip de l’àrea de solucions empresarials d’ABAST ha hagut d’aconseguir 9 certificacions tècniques en les últimes versions de la solució, a més de complir amb els exigents requisits quant a volum de negoci i referències de clients.

Microsoft Dynamics CRM és la solució més avançada per a la gestió dels processos de vendes, màrqueting, serveis i de totes les interaccions amb els clients, i proporciona tant als usuaris de l’aplicació com als clients una millor experiència. La interacció intel·ligent amb els clients permet a les empreses que utilitzen Dynamics CRM guanyar-se la confiança i la fidelitat dels seus clients, a més d’obtenir informació sobre ells, i als professionals de vendes, atenció al client i màrqueting, ser tan productius com sigui possible.

Amb un important nombre de projectes de Dynamics CRM desenvolupats en els últims anys, ABAST s’ha convertit en un dels partners de referència a Espanya per aquesta solució de Microsoft.

Registration

Forgotten Password?