ABAST obté la competència GOLD Data Center de Microsoft

Notícies

ABAST obté la competència GOLD Data Center de Microsoft

28 d'abril de 2017

ABAST ha aconseguit el nivell Gold en la competència Datacenter de Microsoft, una acreditació que avala un alt grau de coneixements i experiència com a partner especialista en solucions basades en Microsoft Windows Server, Microsoft Azure i Microsoft System Center. Des ABAST ajudem als nostres clients a transformar els seus centres de dades amb solucions de Microsoft flexibles, escalables i rendibles, i podem proporcionar els serveis necessaris per als seus projectes de virtualització, d’administració i gestió, o d’implementació de núvol privat.

Per assolir els requeriments d’aquesta competència l’equip tècnic d’ABAST ha hagut d’aconseguir 4 certificacions MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate) en diferents productes associats a aquesta competència, i acreditar un mínim de 5 referències de projectes en clients en els últims 12 mesos.

Després d’aconseguir el nivell Gold en aquesta competència, ABAST disposa actualment de 3 competències Gold i 4 Silver, demostrant un gran saber fer en solucions Microsoft en diferents àrees com infraestructures, cloud, aplicacions de gestió empresarial, bases de dades o desenvolupament d’aplicacions.

Competències Microsoft aconseguides per ABAST:

Registration

Forgotten Password?