ABAST premiat per partida doble a l’Oracle Partner Executive Fòrum 2019

Notícies

ABAST premiat per partida doble a l’Oracle Partner Executive Fòrum 2019

20 de novembre de 2019

A la reunió anual de Partners d’Oracle, ABAST va ser premiat com a millor partner de l’any d’Oracle Autonomous Database i ABAST SPI com a millor partner d’any en Oracle Database Appliance (ODA). Un reconeixement que dóna continuïtat als premis rebuts en 2018 (Cloud Implementation Excellence) i 2017 (Millor Partner d’Oracle IaaS)

ABAST va tenir una presència destacada en l’Oracle Partner Executive Forum celebrat ahir a Madrid. En la seva intervenció durant l’esdeveniment, Vicente Franco, director de Solucions en ABAST, va recordar els més de 20 anys d’aliança amb Oracle i l’evolució com a partner de ABAST, incorporant sempre les últimes novetats de l’extens portfoli d’Oracle per a proporcionar innovació als nostres clients .

Després va arribar l’hora dels premis “Oracle Partner of the Year” en què vam obtenir 2 guardons:

  • ABAST como Millor partner d’Oracle Autonomous Database, amb el projecte per a Casa Santiveri com a fita més destacat, a l’haver estat la primera implantació a Europa de Autonomous Transaction Processing (ATP).
  • SPI, ara ABAST SPI després d’haver estat incorporat a el grup ABAST a principis d’any, va ser premiat com a Millor partner d’Oracle Database Appliance (ODA), sistemes dedicats dissenyats per optimitzar el rendiment d’aplicacions i bases de dades d’Oracle.

Galeria d’imatges

Registration

Forgotten Password?