ABAST, present al DES2017 Digital Business World Congress

Notícies

ABAST, present al DES2017 Digital Business World Congress

26 de maig de 2017

ABAST ha estat present a la segona edició del Digital Business World Congress, DES2017, una de les majors trobades internacionals sobre transformació digital. L’esdeveniment es va celebrar a les instal·lacions de la Fira de Madrid (Ifema) i va comptar amb més de 300 empreses expositores que van mostrar les seves novetats i solucions tecnològiques als assistents durant les tres jornades que va durar el congrés. ABAST va comptar amb un estand dedicat a les seves solucions en les àrees de Cloud, Ciberseguretat, BI i Bigdata, Gestió TI, Aplicacions de Negoci i Sistemes, i va estar també present a l’estand de Hewlett Packard Enterprise en qualitat de HPE Gold Partner amb un punt d’informació i diverses xerrades sobre protecció de dades.

ABAST va estar present com a expositor al Digital Enterprise Show 2017, la trobada internacional sobre Transformació Digital celebrada a Madrid del 23 al 25 de maig, i que segons els seus organitzadors va atreure a 18.000 visitants.

Durant els tres dies que va durar la trobada, vem proporcionar als assistents que van visitar el nostre estand informació sobre els serveis de les nostres diferents àrees de negoci i sobre les solucions d’alguns dels nostres principals partners, com HPE, Oracle, Microsoft, Veeam, Fortinet o Trend micro, entre d’altres. El públic, molt divers, es va mostrar especialment interessat en les nostres solucions de les àrees de Cloud i Ciberseguretat, encara que també van sol·licitar informació sobre altres àrees de solucions.

La nostra participació al DES2017 no es va limitar al nostre estand, vem comptar també amb un punt d’informació a l’estand de Hewlett Packard Enterprise com HPE Gold Partner especialista en l’àrea de transformació “Protect your Digital Enterprise”, una de les 4 àrees estratègiques sobre les que HPE ha redefinit la seva oferta de solucions. Lligat a això, vem realitzar dues xerrades diàries sobre protecció de dades a l’auditori que HPE va disposar al seu estand. El ponent va ser el nostre especialista en l’àrea de Sistemes, Víctor Pérez, amb la presentació titulada “HPE + Veeam, disponibilitat end-to-end per a empreses Always-on”.

Registration

Forgotten Password?