ABAST, present al Fòrum AUSAPE 2018

Notícies

ABAST, present al Fòrum AUSAPE 2018

8 de juny de 2018

ABAST ha estat present al Fòrum AUSAPE 2018, el congrés anual de l’Associació d’Usuaris de SAP a Espanya que s’ha celebrat aquest any al Palau de Congressos de Màlaga. L’esdeveniment ha reunit gairebé 850 professionals SAP de més de 335 empreses en la seva 14a edició. ABAST ha participat una vegada més com a patrocinador del congrés, comptant aquest any amb un estand a la zona d’exposició i una ponència sobre un cas d’èxit d’automatització de processos financers en SAP.

Ponència sobre “Automatització de processos financers a SAP – Cas pràctic Ormazabal / Velatia”

En la jornada de tarda del primer dia de congrés vam realitzar una ponència sobre el cas pràctic de Velatia, en la qual vam mostrar com automatitzar el procés de factures de proveïdors / comptes a pagar i l’optimització del procés de gestió de les factures dins SAP ERP amb les solucions Kofax Invoices i Process director.

Velatia és una multinacional espanyola amb presència en diferents sectors: xarxa elèctrica (amb Ormazabal, la principal empresa de el grup), xarxes de comunicació, aeronàutica, i altres serveis relacionats amb l’energia, les telecomunicacions i l’enginyeria.

Per a la presentació d’aquest cas d’èxit vem comptar amb la col·laboració de Juan Manuel Ituiño, Personnel Administration Manager a Velatia. Juan Manuel va explicar com s’havien posat en marxa inicialment aquestes solucions en el centre de serveis compartits que el grup té a Biscaia, i com després de l’èxit del projecte s’està procedint a la internacionalització de la solució, que està sent implantada a Alemanya i altres països, comptant amb ABAST com a partner acompanyant-los en tot el procés.

Stand amb les nostres solucions per a entorns SAP

Durant els dos dies que va durar la trobada, vem proporcionar als assistents que van visitar el nostre estand informació sobre les solucions i els serveis relacionats amb SAP de les nostres diferents àrees de negoci com Business Intelligence, Sistemes, Cloud i Gestió Documental.

ABAST es va convertir en partner de SAP des de fa 10 anys, després de l’adquisició de Business Objects, de la qual érem Platinum Partners, per part de SAP. Des de llavors hem continuat com a partner especialista en BI / Business Analytics, sobretot amb projectes basats en les solucions de SAP BusinessObjects, però també amb altres solucions business analytics de SAP com SAP Lumira o SAP HANA.

Des de fa encara més temps, ABAST porta realitzant projectes d’infraestructura TI per SAP. Actualment oferim solucions de TI híbrida per a entorns SAP, oferint als nostres clients tant opcions on-premise amb les solucions d’infraestructura convergent de Hewlett Packard Enterprise, com en el núvol a la plataforma de Virtual Private Cloud de DXC Technology.

Com explicàvem abans, ABAST compta també amb una oferta consolidada de solucions de gestió documental i BPM per a l’automatització dels processos financers. Aquesta posició es va veure reforçada l’any passat, quan ABAST va incorporar a la seva divisió de Gestió Documental a una gran part de l’equip tècnic de Readsoft, amb una gran experiència en projectes d’aquest tipus per a entorns SAP. Això es va produir després de la compra de Readsoft per Lexmark i el posterior split com a companyia independent amb la marca Kofax, que va optar per una estratègia més centrada en el desenvolupament i distribució de software i menys en els serveis. L’expertise dels antics tècnics de Readsoft i l’acord d’ABAST amb Kofax per convertir-se en partner d’aquesta i seguir distribuint Invoices i Process Director, posiciona a ABAST com un dels millors especialistes en solucions de gestió documental i automatització de processos financers en entorns SAP.

Finalment, destacar que aquest any ABAST ha incorporat també a la cartera de la seva àrea de Gestió de TI una solució que permet automatitzar les operacions bàsiques d’administració de SAP. Es tracta de la solució Hybrid Cloud Management amb l’extensió Go4SAP de la companyia Micro Focus, principal aliança de la nostra àrea de Gestió TI després de l’adquisició per part de Micro Focus de la divisió de software d’HPE.

Registration

Forgotten Password?