ABAST, primer partner d’Espanya a aconseguir l’especialització d’Oracle Cloud Infrastructure (OCI)

Notícies

ABAST, primer partner d’Espanya a aconseguir l’especialització d’Oracle Cloud Infrastructure (OCI)

20 de desembre de 2018

ABAST s’ha convertit en el primer partner d’Oracle a Iberia i tercer a tota Europa en aconseguir l’acreditació d’Oracle Cloud Infrastructure Specialist. A tot el món només 7 empreses, comptant a ABAST, han aconseguit fins ara aquesta certificació que acredita un alt coneixement de les solucions i serveis inclosos a la plataforma IaaS d’Oracle, així com experiència i un bon acompliment en els projectes realitzats.

Oracle Cloud Infrastructure

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) combina en única oferta els beneficis típics del núvol públic (“on-demand”, autoservei, escalabilitat, pagament per ús, etc.) amb aquells normalment associats amb els entorns “on-premise”, com govern, predictibilitat i control. Amb una completa oferta que inclou serveis de contenidor, prestacions natives, xarxa, emmagatzematge i capacitat de computació, els serveis IaaS d’Oracle permeten a les organitzacions executar qualsevol càrrega de treball en qualsevol moment, fomentant el valor empresarial.

Altres certificacions i guardons Oracle

L’acreditació d’Oracle Cloud Infrastructure Specialist se suma a les altres dues especialitzacions en Oracle Cloud Services que ja tenia ABAST: Oracle Mobile Cloud Service Specialist i Oracle Infrastructure as a Service Specialist. En total ABAST acredita ja 16 especialitzacions Oracle:

  • 3 especialitzacions de Cloud Services
  • 1 especialització d’Aplicacions.
  • 6 especialitzacions de Bases de dades
  • 2 especialitzacions de Middleware
  • 2 especialitzacions d’Engineered Systems
  • 2 especialitzacions de Server and Storage Systems

A més, en aquests dos últims anys ABAST ha estat guardonat per Oracle per la seva excel·lent tasca en projectes sobre Oracle Cloud, sent mereixedor delOracle Partner of the Year 2017: Infrastucture as a Service i l’Oracle Partner of the Year 2018: Cloud Implementation Excellence.

Especialitzacions Oracle aconseguides per ABAST:

Registration

Forgotten Password?