ABAST renova la certificació HPE Platinum Partner

Notícies

ABAST renova la certificació HPE Platinum Partner

25 de novembre de 2022

HPE Platinum Partner

Hewlett Packard Enterprise ha informat a l’equip d’ABAST que manté per tercer any consecutiu la seva categoria com a HPE Platinum Partner , el nivell més alt en especialització que certifica HPE. Aquesta acreditació ens avala davant dels nostres clients com a posseïdors d’un alt grau d’experiència i d’especialitat de les tecnologies HPE.

A més de l’ HPE Platinum Partner , aquest any 2022 ABAST ha estat la primera empresa espanyola a rebre l’acreditació com a especialista en HPE Greenlake . Certificat que acredita les aptituds d’ABAST per oferir solucions sota el model d’ IT as a Service HPE Greenlake als seus clients.

Aquestes exigents certificacions s’han aconseguit després de superar amb èxit els requeriments tècnics, prevendes i comercials. A més d’una formació contínua, especialització i volum de venda de solucions i serveis HPE.

Per tot això, ens sentim molt orgullosos de continuar formant part del grup de partners de HPE. Així com de l’afany i dedicació que el nostre equip demostra per fer-ho possible.

HPE Platinum Partner

Registration

Forgotten Password?