ABAST s’adhereix a la iniciativa Women in Dynamics

Notícies

ABAST s’adhereix a la iniciativa Women in Dynamics

3 de novembre de 2022

ABAST ha signat l’acord de compromís de Women in Dynamics, una iniciativa impulsada per Directions 4 Partners i subscrita per partners de Microsoft Dynamics de tot el món que té com a objectiu afavorir la igualtat de gènere, la diversitat i la inclusió a la comunitat internacional de Microsoft Dynamics.

Women in Dynamics és una comunitat creada amb l’objectiu d’inspirar i encoratjar, entre d’altres els Partners de Microsoft Dynamics com ABAST, perquè ens comprometem amb la diversitat de gènere i la inclusió.

Com ho farem?

  1. Participant en la creació duna xarxa de persones amb idees afins (homes, dones i no binaris) dins de la comunitat global de Dynamics.
  2. Identificant i comprenent els desafiaments de la nostra comunitat perquè puguem ajudar a impulsar canvis positius.
  3. Promovent dins ABAST ia la comunitat Dynamics un entorn totalment inclusiu i un lloc meravellós per treballar.

ABAST fa temps que està compromès amb la igualtat de gènere i la diversitat amb iniciatives com la creació d’un Comitè d’Igualtat, la redacció del Pla d’Igualtat i la promoció de bones pràctiques en els processos de selecció i creixement professional de la companyia. Amb la signatura del Women in Dynamics Pledge i la participació a la comunitat creada al voltant d’aquest compromís fem un pas més en la consecució i difusió d’aquests objectius.

Des d’aquí animem altres Partners de Microsoft que s’uneixin també a aquesta iniciativa, de la qual podeu trobar més informació a https://directions4partners.com/the-community/women-in-dynamics/

Registration

Forgotten Password?