ABAST s’uneix al Programa Global de Partners de Rittal com Strategic Partner a Espanya

Notícies

ABAST s’uneix al Programa Global de Partners de Rittal com Strategic Partner a Espanya

15 de juliol de 2016

El director de Canal de Rittal per a Europa, Andrew Grace, va fer entrega de l’acreditació de Rittal Strategic Partner a ABAST, definint-lo com un important partner estratègic a Espanya dins de la xarxa global de Partners de Rittal

Dimecres passat vam rebre a ABAST la visita d’Andrew Grace, Director de Canal de Rittal per a Europa, que va venir a explicar-nos el paper d’ABAST dins el Programa Global de Partners de Rittal i a lliurar-nos en persona el certificat i la placa que acrediten a ABAST com Rittal Strategic Partner.

Aquesta categoria és la més alta dins del programa. Rittal ha decidit centrar-se en un selecte nombre de partners a cada país, convidant només a un reduït grup d’empreses a cada país i a tot el món que han hagut de complir amb una sèrie d’exigents requisits per certificar que:

 • Són socis de Rittal que presten una extensa gamma de serveis (vendes, instal·lació, suport i servei postvenda).
 • Són líders en el seu mercat (regional o global).
 • Compten amb un ampli ventall d’especialistes.
 • Acrediten una trajectòria excel·lent i una àmplia experiència amb les solucions de Rittal.
 • Posseeixen una sòlida cartera de referències de projectes desenvolupats amb solucions Rittal.

A la reunió, en què van estar també presents membres de la direcció i responsables de negoci d’ABAST i Rittal Disprel, la filial espanyola de Rittal, Andrew Grace va assenyalar que “Per model de negoci, competència tècnica, trajectòria i potencial, ABAST encaixa perfectament dins del Programa de Partners de Rittal, en el que cada partner aporta un fort valor afegit que és, en definitiva, beneficiós pel client final. Rittal està summament orgullós de comptar amb ABAST com Strategic Partner a Espanya.”

El certificat de Rittal Strategic Partner detalla també el conjunt d’habilitats per a les que ABAST ha estat acreditat en la seva qualitat de revenedor, instal·lador i proveïdor de serveis a Espanya de les solucions de Rittal per data centers. En concret:

 • Subministrament de components IT de Rittal.
 • Competència experta en els grups de productes d’elements mecànics, refrigeració, alimentació elèctrica i monitorització.
 • Consultoria pre-venda.
 • Disseny i planificació d’estructures mecàniques i sistemes elèctrics per a centres de dades.
 • Posada en marxa i servei de centres de dades.
 • Potent gestió de projectes.
 • Proveïdor de solucions de sistemes.
Entrega placa Rittal Strategic Partner - ABAST

David Albalate, Responsable de Negoci de l’àrea de Solucions Data Center, i Vicente Franco, Director de Negoci de Solucions d’ABAST, recullen la placa acreditativa de Rittal Strategic Partner de mans d’Andrew Grace, Channel Manager Europe de Rittal.

Certificat Rittal Strategic Partner

Descarregui en format PDF el certificat que acredita a ABAST com Rittal Strategic Partner (1,67MB)
Descarregar

Registration

Forgotten Password?