ABAST, seleccionat com un dels 10 millors MSP d’Espanya

Notícies

ABAST, seleccionat com un dels 10 millors MSP d’Espanya

6 de març de 2023

Cloudtango ha publicat la novena edició de la seva llista Top Managed Service Providers Spain i ABAST apareix al tercer lloc dels seleccionats aquest 2023.

Cloudtango és un directori online de MSP que ajuda les organitzacions a trobar el proveïdor de serveis gestionats adequat amb un llistat de milers de proveïdors a tot el món. Cada any, a través dels seus diferents processos de selecció, identifiquen els proveïdors de serveis gestionats de cada país amb millor exercici durant l'any i millores contínues al servei.


Su llista Top Managed Service Providers Spain 2023 posa de manifest els millors serveis MSP del mercat espanyol, destacant la excel·lència tècnica, la innovació, i la satisfacció del client. En aquesta ocasió ha posat especial focus als camps de la ciberseguretat, el suport, la infraestructura i els serveis al núvol.


ABAST apareix en aquest llistat en tercera posició gràcies a la qualitat dels seus serveis gestionats en diferents àrees TI: administració i suport d'infraestructures on-premise o cloud, ciberseguretat, bases de dades, centres de dades, etc., oferint fins i tot als seus clients la possibilitat de contractar a ABAST una externalització total dels seus serveis i infraestructura TI. La llista també destaca la relació d'ABAST amb alguns dels seus partners destacats com ara HPE, Oracle, Microsoft, VMware, Veeam, Fortinet.


Des d'ABAST ens enorgulleix aquesta nominació entre els 10 Top MSPs Spain per part de Cloudtango, que considerem un merescut reconeixement a l'excel·lent tasca de les més de 350 persones que formen el nostre equip tècnic.

Registration

Forgotten Password?