Abast Solutions aconsegueix l’especialització en Oracle RAC

Notícies

Abast Solutions aconsegueix l’especialització en Oracle RAC

22 de desembre de 2014

L’empresa, certificada com Oracle Gold Partner, suma aquesta nova especialització que acredita un alt nivell de certificació i experiència en la solució Oracle Real Application Clusters a les altres 3 certificacions que ja posseïa com a especialista en Bases de Dades Oracle i en Oracle E-Business Suite

Abast Solutions ha aconseguit l’especialització en Oracle Real Application Clusters després de completar els requeriments de certificacions tècniques i comercials exigits, i complir altres requisits que mesuren el desenvolupament de negoci i l’experiència en aquestes solucions.

Aquesta especialització es suma a les altres tres que ja posseïa: Oracle Database Specialized, Oracle Database Performance Tuning Specialized, i Oracle E-Business Suite R12.1 Financial Management Specialized.

Abast Solutions i Abast Systems, tots dos certificats com Oracle Gold Partner, mantenen amb Oracle una aliança de més de 15 anys. Les companyies compten amb un equip de més de 50 experts en tecnologies Oracle i acrediten més de 60 certificacions oficials.

Oracle Gold Partner - Oracle Database Specialized
Oracle Gold Partner - Oracle Database Performance Tuning Specialized
Oracle Gold Partner - Oracle E-Business Suite Financial Management Specialized

Registration

Forgotten Password?