Abast Systems premiat per Veeam

Notícies

Abast Systems premiat per Veeam

10 de març de 2014

Abast Systems ha rebut en la reunió de partners Spain Veeam Partner Summit 2014 el premi al millor partner per al mercat SMB el 2013.

Veeam® Software, la innovadora signatura proveïdora de solucions de protecció per als datacenters moderns (Protection for the Modern Datacenter™) ha anunciat avui un creixement interanual del 28% a la regió d’Iberia durant 2013, al temps que destacava els èxits dels seus principals partners i anunciava els guanyadors dels premis anuals Veeam ProPartner.

El Partner Summit de Veeam, esdeveniment en el qual s’ha reconegut l’important paper dels partners de la companyia, ha tingut com a objectiu informar a aquests sobre les últimes novetats de producte, així com sobre les iniciatives relacionades amb ells i les perspectives de cara a l’any que ve. L’esdeveniment es va celebrar el passat 4 de març al Palacete Fortuny de Madrid.

Durant el Summit Veeam va destacar davant els seus partners els resultats rècord de 2013, que acosten a la companyia a l’objectiu a d’assolir els 1.000 milions de dòlars de facturació en els propers cinc anys, i les xifres de creixement interanual del 28 per cent en 2013 a la regió Iberia. El fabricant va posar èmfasi en la importància dels èxits dels seus partners de cara a assolir aquests objectius i va valorar molt positivament el seu compromís amb Veeam.

Durant l’esdeveniment es van lliurar també els Premis ProPartner de l’any, dividits en tres categories, i en la qual Abast Systems va ser reconegut amb el guardó de Millor Partner per SMB de l’any 2013. Isabel Clemente va rebre, en nom d’Abast Systems, el premi de mans d’Olivier Robinne, vicepresident de Veeam per al Sud d’EMEA.

Abast Systems és Gold ProPartner de Veeam i ofereix als seus clients la potent suite de productes tecnològics de Veeam per optimitzar la gestió d’entorns virtualitzats i les seves solucions per millorar els processos de backup i replicació remota en aquest tipus d’entorns.

Registration

Forgotten Password?