ABAST, un any més en el Rànquing de Líders del Sector TIC a Espanya

Notícies

ABAST, un any més en el Rànquing de Líders del Sector TIC a Espanya

29 de març de 2021

La companyia apareix de nou en el llistat de les empreses més importants de sector que elabora la revista Computing

ABAST se situa a la posició 99 d’aquest rànquing de el sector TIC que inclou no només a fabricants, majoristes, distribuïdors i integradors de solucions TI, sinó també a operadores i altres empreses de el sector de les telecomunicacions. El llistat l’encapçalen les tres grans operadores, Telefónica, Orange i Vodafone, seguides d’Indra i IBM. Molts dels fabricants dels que ABAST és soci tecnològic i distribueix i integra les seves solucions ocupen també posicions destacades en la llista: HP nº 10, Microsoft nº14, Dell Technologies nº 20, Oracle nº21, Lenovo nº 23, HPE nº 29 o VMware en el núm 42 són alguns exemples.

Amb una facturació consolidada de 51 milions d’Euros al 2020, el grup ABAST va aconseguir, en aquest any tan difícil, un creixement per sobre de la mitjana de sector: un 4,5% davant el 2,2% de creixement de mitjana de les 100 companyies tecnològiques més importants.

Si ens fixem només en les empreses amb origen a Espanya, ABAST ocuparia la posició 41 del rànquing. Una posició que seria encara més alta si consideréssim només les empreses que, com ABAST, mantenen un capital 100% nacional sense participació d’altres companyies o grups d’inversió estrangers.

Registration

Forgotten Password?