Canvis a la Direcció General de ABAST

Notícies

Canvis a la Direcció General de ABAST

5 d'octubre de 2020

Us comuniquem que el passat 30 de setembre de 2020 Irene Plaça va assumir en solitari la funció de directora general d’Abast Systems & Solutions S.L.

Laia Servat, Consellera Delegada d’ABAST, ha mostrat tota la seva confiança en aquesta etapa que s’inicia amb Irene Plaza al front de l’organització. En la composició del Comitè de Direcció d’ABAST no es produeix cap canvi, mantenint-se al capdavant de les seves responsabilitats en la Direcció de Negoci, Direcció Comercial i Direcció de Serveis les mateixes persones que conformen l’actual equip directiu: Vicente Franco, Aitor Casas, Roger Mascarell, Xavier Pellicer, Adrià Marí, Pedro García i Daniel Franco.

Irene Plaza és titulada en Economia i Empresa per la UB, havent complementat la seva formació acadèmica amb estudis a la IE University i la IESE Business School. Compta amb més 30 anys d’experiència professional en ABAST, primer com a Directora Financera del grup i des de 2013 com Co-Directora General de la companyia.

En declaracions després del seu nomenament com a Directora General ha expressat el seu agraïment per la confiança rebuda, el seu total compromís amb la continuïtat del projecte empresarial i el ferm propòsit de consolidar ABAST com un dels referents indiscutibles en Solucions i Serveis en el sector TI espanyol. Un repte que aborda amb entusiasme i amb la profunda convicció que, malgrat les difícils i excepcionals circumstàncies que afecten a les persones i a l’economia global per la pandèmia de la Covid-19, ABAST aconseguirà assolir cada un dels seus objectius gràcies a l’alta qualificació professional i compromís de les més de 400 persones que formen el seu equip humà i a la solidesa i solvència de la companyia.

Així mateix, ha expressat la seva intenció de seguir reforçant els forts lligams que ABAST ha establert amb els seus Partners, impulsant la col·laboració i generació de negoci conjunt, així com el ferm compromís d’ABAST amb els seus clients per seguir oferint-los les Solucions més innovadores i la màxima excel·lència en el Servei, signes d’identitat d’ABAST durant els seus més de 35 anys d’història.

Registration

Forgotten Password?