Donació solidària a la Fundació Institut Guttmann en col·laboració amb la Fundació Randstad

Notícies

Donació solidària a la Fundació Institut Guttmann en col·laboració amb la Fundació Randstad

4 de maig de 2023

ABAST fa, per segon any consecutiu, una donació de 8.000€ a la Fundació Institut Guttmann a través de la seva col·laboració amb la Fundació Randstad. Aquesta aportació es destinarà a les iniciatives dels Amics de l’Institut Guttmann com el projecte ja en marxa de la renovació del gimnàs dedicat a la rehabilitació funcional dels seus pacients.

L’Institut Guttmann és un hospital especialitzat en el tractament i rehabilitació integral de les persones amb lesió medul·lar o dany cerebral adquirit. En el seu afany de ser la institució de referència en Neurorehabilitació i Salut Cerebral i oferir una excel·lent atenció als seus pacients, ha decidit, a través de la Fundació, emprendre un projecte de rehabilitació del seu gimnàs que anomenen el Cor de Guttmann.

L’objectiu d’aquest projecte és renovar i ampliar l’Àrea de Rehabilitació Funcional, equipant-lo, alhora, amb la tecnologia més avançada i especialitzada que ajudi tant als professionals en els seus diagnòstics i pautes, com als pacients en el procés de rehabilitació. El gimnàs és un dels espais més importants de l’Institut, ja que és on es materialitza la feina i els objectius de cadascú. A més, és un punt de trobada de molts pacients on poder socialitzar i crear vincles.

En una visita a les instal·lacions de l’Institut Guttmann juntament amb representants de la Fundació Randstad, la presidenta d’ABAST, Laia Servat, ha lliurat el xec simbòlic representant la donació de 8.000€ a Montse Caldés, codirectora i gerent de la Fundació Institut Guttmann. Aquesta aportació s’ha fet dins de les iniciatives de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) d’ABAST i en compliment de la LGD.

A ABAST estem molt feliços de continuar col·laborant amb la Fundació Institut Guttman i la Fundació Randstad, que persegueixen la plena inclusió de persones amb discapacitat tant a la seva vida diària com al món laboral, respectivament, valors que compartim i donem suport.

Registration

Forgotten Password?