El Kick-Off 2023 d’ABAST recupera el format presencial

Notícies

El Kick-Off 2023 d’ABAST recupera el format presencial

3 de febrer de 2023

Després de dues edicions en format digital, ABAST celebra el Kick-off 2023 presencialment a Barcelona, reunint tot el seu equip comercial i de negoci, juntament amb els responsables tècnics i de serveis corporatius, amb l’objectiu de compartir el pla de negoci per al 2023.

Durant aquest període, la directora general d’ABAST, Irene Plaza, va compartir l’estratègia del Grup i la nova organització del negoci. Per part seva, l’equip directiu, responsables de negoci i responsables tècnics van presentar el Business Plan que incorpora les noves solucions i serveis que defineixen el portfoli ABAST 2023. Novetats que es presenten amb la finalitat de donar a l’estratègia Customer Centric d’ABAST que té com a propòsit alinear-se amb els objectius dels clients, col·laborant a desenvolupar amb èxit els seus plans digitals a través de les solucions més innovadores.

Va ser una sessió caracteritzada per la proximitat i complicitat de cadascun dels assistents i en què la participació de l’equip va ser un senyal distintiu en tot el seu desenvolupament, combinant una exposició professional amb activitats lúdiques que van convertir el moment en una autèntica sessió de team building , reforçant encara més els llaços d’aquest gran equip.

Registration

Forgotten Password?