La Cambra de Comerç de Barcelona incorpora ABAST al seu programa de Proveïdors TIC de Confiança

Notícies

La Cambra de Comerç de Barcelona incorpora ABAST al seu programa de Proveïdors TIC de Confiança

20 de maig de 2022

Recentment ABAST i la Cambra de Barcelona han signat un acord per col·laborar en la difusió d’informació i accés a solucions i serveis que permetin a les empreses facilitar la transformació digital dins de les seves organitzacions. L’acord preveu diferents activitats per apropar les tecnologies de la informació i la comunicació als empresaris, directius i tècnics del teixit empresarial de la demarcació de la Cambra de Barcelona

CambraDigital és la marca que aglutina els diferents serveis i programes de la Cambra de Barcelona dirigits a impulsar la transformació digital a les empreses. Entre aquests hi ha serveis d’assessorament, informació i gestió d’ajuts i subvencions, esdeveniments informatius com ara jornades o webinars, diverses publicacions, un espai de trobada (HUB cambraDigital) i el programa de Proveïdors de Confiança de cambraDigital, al qual ABAST s’ha incorporat recentment.

Els participants en aquest programa són empreses tecnològiques que col·laboren amb la Cambra de Barcelona per millorar la competitivitat de les empreses a través de la transformació digital. El requisit per incorporar-se a aquest programa és ser un proveïdor del sector TIC amb activitat a la demarcació de Cambra de Barcelona, amb solvència tècnica i de reconeguda implantació, i enfocat a solucions i serveis per a les empreses (B2B).

En aquesta col·laboració, ABAST ha posat el focus en les solucions al núvol i serveis cloud que posa a disposició dels seus clients, ja que el model de computació al núvol és probablement la manera més àgil i flexible d’incorporar noves tecnologies transformadores a les empreses que necessiten digitalitzar ràpidament els seus processos i negocis.

Aquest acord reforça l‟estratègia de col·laboració d’ABAST amb Cambres de Comerç. A més de Proveïdor TIC de Confiança de la Cambra de Barcelona, ABAST també forma part, des de fa més de dos anys, del programa de Proveïdors Homologats TIC Negocis de la Cambra de Madrid.

L’acord entre la Cambra de Barcelona i ABAST inclou la realització d’accions conjuntes, la primera de les quals serà un webinar el proper 26 de maig en què parlarem del paper fonamental del Cloud a la transformació digital de les empreses i veurem casos d’èxit per a diferents models i solucions al núvol (IaaS, PaaS, SaaS…). Webinar TIC: Casos pràctics de com catalitzar la Transformació Digital a través del Cloud

Sobre la Cambra de Comerç de Barcelona

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona és una corporació de dret públic que presta serveis a les empreses. El seu objectiu és contribuir a la regeneració del teixit econòmic ia la creació docupació, exercint funcions de representació, promoció i defensa dels interessos generals del comerç, la indústria, els serveis i la navegació. L’àmbit territorial de la Cambra abasta tota la província de Barcelona, tret dels territoris que formen part de les demarcacions de les cambres de Manresa, Sabadell i Terrassa.

Sobre ABAST

ABAST és un integrador de solucions TI amb gairebé 40 anys d’experiència al sector i un equip de més de 400 professionals a les seves oficines de Barcelona, Madrid i Palma. El seu objectiu és potenciar la innovació i els processos de transformació als seus clients per ajudar-los a aconseguir els seus objectius de negoci. A través d’una àmplia oferta de serveis i solucions dóna resposta a les necessitats tecnològiques de qualsevol organització des de diferents àrees d’especialització: Cloud Sistemes, Data Center, Usuari i Impressió, Serveis Gestionats, Gestió i Govern de TI, Ciberseguretat, Solucions de Gestió Empresarial , Business Intelligence i Analytics, Automatització de Processos i RPA, Solucions de Base de Dades i Projectes d’Innovació.

Registration

Forgotten Password?