Nou acord de Reseller Partner amb SIGNATURIT

Notícies

Nou acord de Reseller Partner amb SIGNATURIT

5 de desembre de 2022

Signaturit

ABAST ha esdevingut Reseller Partner de SIGNATURIT , software de signatura digital de documents, líder a Europa i Espanya. La seva solució de signatura electrònica és molt intuïtiva i totes les transaccions tenen suport legal. Permet agilitzar els processos de negoci, alhora que contribueix a minimitzar l’impacte mediambiental que causa l’ús del paper.

A la nova era de la transformació digital, infinitat d’empreses busquen millorar els seus processos empresarials recolzant-se en el desenvolupament de solucions tecnològiques. La signatura digital és un d’aquests processos que ja és present a moltes organitzacions i que és clau per alleugerir fluxos de treball.

SIGNATURIT compta amb diversos nivells de signatura electrònica segons el nivell de seguretat que sigui necessari per a aquesta signatura. Des de la més simple fins a la més qualificada, aquesta darrera, creada per un dispositiu qualificat de creació de signatures basat en un certificat qualificat per a signatures electròniques com pot ser la generada amb el DNI electrònic.

Coneguem els avantatges més destacables d’implementar aquest sistema:

  • Estalvi en el temps emprat i reducció de costos . L’usuari pot signar qualsevol tipus de document immediatament sense necessitat de realitzar el clàssic procediment d’impressió i escaneig posterior.
  • Major eficiència dels processos i productivitat del personal. Amb l’automatització de les etapes de gestió contractual s’alliberen els empleats de tasques rutinàries i repetitives. Alhora, minimitzem els errors, pèrdua de documents o demores que poguessin ocasionar-se.
  • La seguretat és una qüestió de gran preocupació per a molts empresaris. La signatura electrònica garanteix la identificació del signant i la veracitat del document.
  • Finalment, encara que no menys important, la implantació d’aquest sistema contribueix a la reducció considerable del paper, cosa que impacta molt positivament en la preservació del medi ambient .

La seva funcionalitat és molt senzilla. El document es puja a la plataforma per enviar-lo al destinatari que el rebrà per correu electrònic. I aquest, el pot signar sense necessitat d’instal·lar cap altra aplicació, en el moment que vulgui i des de qualsevol dispositiu. Així mateix, amb la plataforma de SIGNATURIT es pot consultar en temps real l’estat dels documents entre altres opcions disponibles.

A més, l’eina es pot integrar fàcilment amb el software de gestió (ERP/CRM) que ja estigui implantat a l’empresa. Aquest fet fa que sigui una solució molt versàtil i amb una gran capacitat d’adaptar-se a l’organització.

Si tu també vols fer un pas més en la digitalització de la signatura electrònica a la teva organització pregunta’ns sense compromís.

Relacionat

Aplicacions de Negoci
Signaturit
Signaturit Reseller Partner

Registration

Forgotten Password?