Oracle premia ABAST com a millor partner de l’any en implementació de projectes Cloud

Notícies

Oracle premia ABAST com a millor partner de l’any en implementació de projectes Cloud

21 de novembre de 2018

Ahir es va celebrar a l’estadi Wanda Metropolitano de Madrid l’Oracle Partner Executive Fòrum 2018, la reunió anual de partners d’Oracle, en què ABAST va rebre el premi “Oracle Partner of the Year FY18: Cloud Implementation Excellence” en reconeixement a la bona feina de l’equip de’ABAST en el desenvolupament de projectes sobre el núvol d’Oracle.

L’Oracle Partner Executive Fòrum d’aquest any va comptar amb la presència de destacats directius d’Oracle tant d’Espanya com de l’organització EMEA: Leopoldo Boado Lama (Country Manager), Demetris Skourides (EMEA Cloud Transformation & Platform Solutions Leader), Javier Torres (VicePresident, Alliances and Channels at Oracle EMEA), Thijs Vink (Channel Sales Director Western Europe Server&Storage) o JP Michenaud-Rague (Cloud Sales Director Alliances & Channels Southern Europe), entre altres.

Durant la reunió es van lliurar els premis “Partner of the Year” als socis d’Oracle que més han destacat durant 2018. En aquesta ocasió, ABAST va rebre el premi a l’Excel·lència en Implentació en Cloud, un guardó que se suma a el de millor partner en Oracle IaaS que va rebre el 2017. Van rebre el premi Jordi Prats, director general d’ABAST, i Aitor Casas, Director de Negoci de l’àrea Oracle a ABAST, de mans de Miguel Salgado, director d’Aliances i Canal d’Oracle Espanya.

ABAST ha destacat aquests darrers anys per ser un dels partners d’Oracle amb major creixement, que l’ha portat a convertir-se en un dels distribuïdors d’Oracle més importants d’Espanya, i per la seva aposta clara pel desenvolupament de projectes de renovació tecnològica i innovació empresarial sobre la plataforma Oracle Cloud.

Registration

Forgotten Password?