Premi al CPD més innovador per al nou centre de dades de la CNMC construït per ABAST

Notícies

Premi al CPD més innovador per al nou centre de dades de la CNMC construït per ABAST

4 de febrer de 2019

El projecte del nou data center de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), realitzat per ABAST amb tecnologia Rittal, ha rebut el guardó al “CPD més innovador” en els Premis DCM 2019 de la revista Data Center Market. Va recollir el premi Arturo Cebrián, Cap de l’Àrea de Sistemes i Comunicacions de la CNMC. Aquest centre de dades, amb disseny Tier 3 i basat en l’estàndard TIA-942, compta amb una sala segura de 32 m2, una sala tècnica de 20 m2 i una sala d’operadors de 14 m2. Els 10 racks de la sala segura estan disposats en una única fila i gràcies a les característiques d’estanquitat dels racks Rittal TS IT es pot confinar el flux d’aire a l’interior dels racks. Amb això s’aconsegueix una dràstica reducció del volum d’aire a refrigerar, el que porta a una gran millora de l’eficiència energètica i la reducció de la despesa energètica associada al CPD.

Fa tot just un parell de mesos informàvem delPremi enerTIC rebut pel nou centre de dades d’Eurecat. Ara és un altre dels projectes de CPD duts a terme per l’Àrea Data Center d’ABAST el 2018, el nou centre de dades de la CNMC, el que s’alça com a guanyador d’un premi important dins el mercat TIC. Es tracta del premi a el “CPD més innovador” concedit per la revista Data Center Market, germana d’altres publicacions de prestigi en el sector com Computing i Redes & Telecom.

Aquest centre de dades, amb disseny Tier 3 i basat en l’estàndard TIA-942, compta amb una sala segura de 32 m2, una sala tècnica de 20 m2 i una sala d’operadors de 14 m2. Els 10 racks de la sala segura estan disposats en una única fila i gràcies a les característiques d’estanquitat dels racks Rittal TS IT es pot confinar el flux d’aire a l’interior dels racks. Amb això s’aconsegueix una dràstica reducció del volum d’aire a refrigerar, el que porta a una gran millora de l’eficiència energètica i la reducció de la despesa energètica associada al CPD.

El lliurament dels Premis Data Center Market 2019 va tenir lloc el passat 31 de gener a Truss Madrid. El guardó al CPD més innovador el va recollir Arturo Cebrián, Cap de l’Àrea de Sistemes i Comunicacions de la CNMC, que va estar acompanyat per Félix Pantoja, Gerent de Comptes del Sector Públic a ABAST, i Javier Albalat, DC & IT Sales Specialist a Rittal.

Registration

Forgotten Password?