Upgrade d’especialitzacions HPE Gold Partner

Notícies

Upgrade d’especialitzacions HPE Gold Partner

21 de setembre de 2016

Gràcies a l’esforç realitzat en certificació del seu personal i als bons resultats de vendes, ABAST ha aconseguit recuperar el nivell d’especialista Gold en Storage i IT Operations Software i s’assegura mantenir les especialitzacions Gold que ja posseïa en Servidors i Serveis de cara al proper any fiscal d’HPE.

Gold Server Specialist i Gold Storage Specialist

Aquest any HPE ha obligat els seus partners a renovar totes les certificacions tècniques de servers i storage, deixant sense validesa per al programa les certificacions aconseguides en anys anteriors. Això ha representat un important esforç per a l’equip tècnic d’ABAST, que finalment ha aconseguit totes les certificacions necessàries per assegurar per al proper any l’estatus de Gold Server Specialist i poder recuperar, després de començar fy16 com Silver Storage Specialist, la categoria de Gold Specialist en solucions d’emmagatzematge d’HPE.

Gold Service Delivery Specialist

Recentment ABAST s’ha reincorporat també al programa Gold Partner Ready Service Delivery, que és el que acredita els partners autoritzats per prestar serveis oficials HPE d’instal·lació de les seves solucions d’emmagatzematge, servidors i networking. ABAST ja posseïa des de fa anys una acreditació equivalent per a prestar serveis de suport i reparació d’aquests productes, com a servei tècnic oficial d’HPE.

Gold IT Operations Software Specialist

El personal de l’àrea de Gestió TI d’ABAST també ha aconseguit noves certificacions, tant de vendes com tècniques en la nova solució d’automatització d’operacions TI HPE Operations Orchestration. En aquest últim trimestre ABAST ha recuperat també el nivell Gold d’especialització en aquesta àrea, sent acreditat de nou com Gold IT Operations Specialist.

Silver Networking Specialist i certificacions Aruba

Finalment, a l’àrea de networking, amb requisits més exigents en comparació amb les altres àrees, ABAST manté l’acreditació de Silver Networking Specialist i suma noves certificacions de tecnologia Aruba que ajuden al nostre posicionament de cara al nou programa de partnership integrat HPE / Aruba que Hewlett Packard Enterprise posarà en marxa el FY17.

Registration

Forgotten Password?