HPE GreenLake & #HybridCloudConnect

Webinar sota demanda

HPE GreenLake & #HybridCloudConnect

HPE ha anunciat el mes passat grans novetats a HPE GreenLake, un model d’IT as a Service que combina la simplicitat i l’agilitat del núvol amb els avantatges de govern, compliment i control que ofereix la TI híbrida. Els serveis de núvol híbrid de HPE GreenLake brinden a la teva organització una base sòlida per impulsar la transformació digital a través d’una plataforma com a servei totalment flexible que es pot implementar on premise, al teu CPD local, a l’extrem o a un centre de dades de col·locació.

I si preferiu gaudir de la tecnologia HPE i els avantatges de HPE GreenLake des d’un model de Cloud Privat totalment gestionat, ara des d’ABAST t’oferim l’oportunitat de fer-ho gràcies a la nostra condició d’HPE Partner Ready Service Provider. El Cloud Privat de HPE by ABAST és una peça clau de la nostra nova plataforma de núvol híbrid connectat, #HybridCloudConnect, que proporciona les millors opcions de cloud empresarial per a núvol privat o núvol públic en un entorn connectat i gestionat per ABAST.

Et convidem a un esmorzar tecnològic on t’explicarem més detalls sobre aquestes novetats i els avantatges que poden proporcionar a la teva organització.

Registration

Forgotten Password?