HP Operations Manager

Moltes organitzacions lluiten per aconseguir l’optimització de la infraestructura de TI. Per què les organitzacions no assoleixen aquesta optimització? Contribueixen habitualment dos factors clau:
  1. L’organització TI es compon de diversos equips d’especialistes per abordar els requisits específics d’una tecnologia de TI. Aquests equips treballen d’una forma aïllada sense visibilitat de les activitats dels altres equips.
  2. Cada equip té les seves pròpies eines úniques per recolzar la seva tasca. Cap d’aquestes eines permet compartir les dades entre equips i com a conseqüència la cooperació entre els equips és difícil.
Per empitjorar aquest marc, les tecnologies i aplicacions que estem introduint en el CPD constantment requereixen més eines per donar suport al seu seguiment i gestió. Les aplicacions de negoci es tornen més complexes i interrelacionades augmentant el repte d’identificar la causa arrel d’un incident que afecta un servei. HP OM és una solució avançada per a la gestió d’errors, amb el propòsit de mantenir l’entorn distribuït i heterogeni de nodes treballant d’una manera correcta. Té la funció de gestió centralitzada per a la monitorització proactiva i la gestió de tots els aspectes de xarxes, sistemes, bases de dades i aplicacions, així com la seguretat en la gestió d’Internet i els servidors d’aplicacions dins o fora del domini. HP OM ofereix gestió integral, gestió d’alarmes i events, supervisió proactiva del rendiment, alertes automatitzades, informes i gràfiques per als sistemes operatius, middleware i aplicacions. El resultat és la consolidació i optimització de les operacions mitjançant una consola única per a tota la seva infraestructura de TI, encara que sigui un entorn heterogeni. Característiques clau:
  • Monitorització proactiva d’entorn de TI heterogeni.
  • Filtre d’esdeveniments i correlació, resolució de problemes o acció.
  • Vistes de servei, mapatge de components de la infraestructura i de les aplicacions o serveis.
  • Recuperació, obertura, flexibilitat i seguretat mitjançant consola única.
La implantació HP OM repercuteix a curt termini positivament ja que redueix el temps de resposta davant de qualsevol incidència o esdeveniment, es produeix un increment en la qualitat del servei i per tant de la satisfacció de l’usuari final, aconseguint una millor percepció del departament de TI dins de l’organització. Descarregueu-vos el fulletó sobre HP Operations Manager per conèixer més detalls sobre aquesta solució.
Folleto HP Operations Manager (PDF)
Descargue en formato PDF el folleto HP Operations Manager
Descargar

Registration

Forgotten Password?