ABAST aconsegueix la Certificació de Kofax Titanium Partner pel compromís i l’experiència demostrada en productes i solucions Kofax

Notícies

ABAST aconsegueix la Certificació de Kofax Titanium Partner pel compromís i l’experiència demostrada en productes i solucions Kofax

11 d'abril de 2023

ABAST ha estat promocionat al màxim nivell de partner de Kofax, obtenint així la Certificació Kofax Titanium Partner pel seu llarg recorregut implantant els productes i solucions d’automatització de Kofax.

Kofax és una de les aliances més importants de l’Àrea BPA (Business Process Automation) d’ABAST. Les seves solucions per a l’automatització de la gestió de factures de proveïdors i processos de comptes a pagar en entorns SAP són dels més demanats per a les empreses amb aquest ERP integrat als seus sistemes de gestió.

La combinació de les solucions ReadSoft Invoices, per al reconeixement automàtic de la informació inclosa a les factures rebudes, i ReadSoft Process Director, una plataforma única per administrar processos de negoci basats en documents i sol·licituds en entorns SAP, formen un conjunt que optimitzen l’automatització dels processos de comptes a pagar a SAP amb un ràpid retorn de la inversió.

A més, ABAST integra les solucions de Kofax amb solucions pròpies i de tercers per ajudar i promoure encara més la transformació digital dels departaments financers.

La certificació Kofax Titanium Partner és atorgada a aquells partners que han demostrat un alt nivell d’experiència i coneixements en les solucions d’automatització de processos financers de Kofax. Així com un compromís significatiu, cosa que permet oferir una experiència excepcional als seus clients en l’àmbit de la transformació digital i l’automatització de processos financers.

ABAST, com a especialista en automatització de processos per a empreses de tots els sectors i mides, ajuda a aquestes organitzacions a optimitzar els temps i recursos que dediquen als seus processos habituals de l’àrea financera. D’aquesta manera, la designació de Titanium Partner reflecteix el compromís d’ABAST amb l’excel·lència i la innovació a l’àmbit de l’automatització. A més de suposar un reconeixement a l’esforç i la dedicació de l’equip de l’àrea BPA en la prestació de solucions d’alta qualitat i en la satisfacció dels clients.

Relacionat

Automatització de Processos i RPA
Automatización de procesos financieros en SAP
VELATIA optimitza els seus processos de comptes a pagar amb KOFAX i ABAST

Registration

Forgotten Password?