ABAST aconsegueix noves competències Gold i Silver de Microsoft

Notícies

ABAST aconsegueix noves competències Gold i Silver de Microsoft

8 de març de 2018

ABAST ha aconseguit el nivell Gold en la competència Cloud Productivity de Microsoft, lligada a l’Office 365, així com dues noves competències: Silver Cloud Platform, que acredita un alt grau de coneixements i experiència en solucions basades en Microsoft Azure, i Silver Application Developer, que demostra capacitació en el desenvolupament d’aplicacions web i mòbils.

Per assolir els requeriments de la competència Gold Productivity l’equip tècnic d’ABAST ha hagut d’aconseguir diverses certificacions com les de MCSA a l’Office 365 o la de MCSE Productivity. A més ABAST ha hagut d’acreditar un mínim de 5 referències de projectes en clients en els últims 12 mesos i demostrar un bon acompliment amb la venda i posada en marxa de més de 4000 seats de l’Office 365.

ABAST també ha recuperat l’acreditació de Silver Cloud Platform, i persegueix assolir en breu el nivell gold en aquesta competència lligada a solucions i serveis basats en la plataforma de núvol públic de Microsof Azure. Ja comptem amb les certificacions tècniques necessàries per a això, i l’augment de projectes durant aquests últims mesos ens acosta al volum de negoci en Azure requerit per Microsoft per concedir la competència Gold Cloud Platform.

Finalment, hem aconseguit una nova competència Silver, la de Application Development. Amb aquesta competència Microsoft vol certificar als partners que ajuden als seus clients a transformar-se digitalment aprofitant les tecnologies de Microsoft per desenvolupar aplicacions web i mòbils, o a modernitzar les seves aplicacions existents col·locant-les en el núvol d’Azure. Els socis de Microsoft amb aquesta competència destaquen per la seva experiència al brindar solucions de desenvolupament en una plataforma completa i empresarial provada, així com ofertes ampliades en una plataforma de núvol híbrid.

Competències Microsoft aconseguides per ABAST:

Registration

Forgotten Password?