ABAST News – Maig 2007

Notícies

ABAST News – Maig 2007

1 de maig de 2007

ABAST News – Maig 2007

ABAST News Maig 2007

Descarregui el PDF de la nostra revista ABAST News de maig de 2007
Descarregar

SUMARI

Abast Systems, partner enterprise a Espanya de VMware

Abast Systems forma ja part del canal certificat d’aquest proveïdor líder en el mercat de la virtualització de servidors, emmagatzematge i networking

Abast Solutions, empresa associada a la UOC

Aquesta xarxa d’empreses associades pretén contribuir al progrés des d’un compromís ètic amb la societat, invertir en la millora competitiva de l’organització, innovant en el marc de la societat del coneixement.

Abast Grup obre una delegació comercial a Bilbao

Abast Solutions obre oficina a Bilbao per oferir una atenció més directa als seus clients de la zona nord. Amb aquesta nova delegació, Abast Grup està present ja a Barcelona, Madrid, València i Bilbao.

Abast Grup, de nou entre els líders del sector de les TI

El grup va facturar durant l’any passat 32,5 milions d’euros i apareix una vegada més en les diferents llistes que les revistes del sector elaboren sobre els líders del sector de les TI a Espanya.

PortAventura optimitza la infraestructura de la seva xarxa

Abast Systems ha realitzat una auditoria de la infraestructura de xarxa de PortAventura que ha consistit en la certificació de 1800 punts de xarxa i fibres d’enllaç i un estudi de l’estat dels seus racks.

Borsa de València actualitza els seus sistemes d’emmagatzematge de dades

La Bolsa de Valores de Valencia ha confiat a Abast Systems l’actualització dels seus sistemes d’emmagatzematge de dades, amb l’objectiu de millorar encara més la disponibilitat de les seves aplicacions.

Registration

Forgotten Password?