ABAST nou Partner de LS Retail

Notícies

ABAST nou Partner de LS Retail

15 de novembre de 2022

Abast ha esdevingut Partner oficial de la solució LS Express, un software de punt de venda en línia molt fàcil d’utilitzar per a empreses de retail que utilitzen Microsoft Dynamics 365 Business Central. Aquesta unió va sorgir amb l´objectiu d´oferir una solució més completa als nostres clients del sector Retail.

Des del mes d’octubre passat, Abast ha creat una aliança amb LS Retail , líder en solucions de software per a comerços i botigues. Els seus programes per al punt de venda estan integrats de cap a peus mitjançant una tecnologia innovadora que busca que l’experiència del client sigui perfecta en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

Abast és Partner oficial de la solució LS Express . Software de punt de venda destinat especialment a aquells petits i mitjans negocis de Retail.

LS Express amplia les capacitats de Microsoft Dynamics 365 Business Central amb noves funcionalitats específicament pensades per al comerç minorista, destacant-ne les excel·lents funcions de comptabilitat i back-office, sempre mantenint l’estètica i lògica empresarial habitual de Microsoft. A més, LS Express seguirà el calendari de llançament de Microsoft Dynamics 365, per la qual cosa està en creixement continu.

LS Express demostra grans avantatges davant d’altres softwares de punt de venda.

La integració total amb la suite de Microsoft ofereix moltes possibilitats per millorar el servei i augmentar la rendibilitat: ofereix personalitzar rebuts de vendes afegint el logotip o textos a Microsoft Word, o executar l’historial de vendes dels clients a través de Power BI de Microsoft per optimitzar les compres.

Per altra banda, permet reduir costos de manteniment i posada en marxa. Només es paga pel servei contractat podent triar el nombre de TPV que necessiti l’empresa, i podent ampliar en funció de les necessitats o per pics de treball.

Es tracta d’una solució independent del hardware amb una interfície receptiva capaç de ser executada al navegador web a qualsevol dispositiu electrònic: Tablet, telèfon mòbil, ordinador amb Windows, iOS o Android. LS Express és una solució Cloud, així les dades sempre estan actualitzades i és possible fer un seguiment de les vendes en temps real siguis on siguis.

Actualment ja hem implantat LS Express, sota Microsoft Dynamics 365 Business Central a un client de Retail del sector venda i lloguer de mobiliari i parament amb un feedback molt positiu.

Relacionat

Aplicacions de Negoci
LS Express
LS Express Certified Partner

Registration

Forgotten Password?