ABAST rep el premi de millor Partner d’Oracle en Infraestructure-as-a-Service (IaaS)

Notícies

ABAST rep el premi de millor Partner d’Oracle en Infraestructure-as-a-Service (IaaS)

22 de novembre de 2017

A l’Oracle Partner Day 2017, la reunió anual de partners d’Oracle que va tenir lloc el passat 21 de novembre a Madrid, ABAST va ser guardonat amb el premi Oracle Partner of the Year FY17: Infrastucture as a Service. Es tracta d’un reconeixement a la bona tasca que ABAST ha realitzat aquest any en el desenvolupament de negoci i projectes basats en Oracle Cloud.

L’estadi Santiago Bernabéu va ser el marc escollit enguany per a la reunió anual de socis d’Oracle. L’esdeveniment va reunir més de 300 persones, la majoria d’elles representants de partners d’Oracle de tot Espanya, i va comptar amb la presència dels principals directius d’Oracle Iberia com Leopoldo Boado Lama, Country Manager, i Miguel Salgado, director d’Aliances i canal.

Leopoldo Boado va destacar que gràcies a la tasca dels partners la filial espanyola d’Oracle havia estat la de major creixement en EMEA en aquest passat FY17. Miguel Salgado, per la seva banda, va presentar les prioritats i iniciatives d’Oracle a Espanya per a aquest FY18. Altres directius d’Oracle Iberia i EMEA van anar desgranant durant el matí les diferents estratègies de desenvolupament de mercat i vendes d’Oracle per SaaS, PaaS, IaaS i sistemes, així com les novetats dels programes de canal.

A continuació va ser el torn dels casos d’èxit de partners, per als que aquest any Oracle va escollir a ABAST i Accenture. Jordi Prats, Director General d’ABAST, va ser l’encarregat de presentar l’experiència d’ABAST com a Partner d’Oracle, repassant una història conjunta de col·laboració de 20 anys amb Oracle. Va destacar en la seva intervenció el creixement de doble dígit del negoci basat en Oracle d’ABAST durant els últims 4 anys, i l’aposta clara d’ABAST per Oracle Cloud, sent Oracle una de les dues principals aliances en l’estratègia de Núvol Híbrid Multicloud d’ABAST. Va presentar també dos casos pràctics d’importants operacions en clients, així com algunes de les iniciatives per a aquest nou any fiscal.

El creixement continuat de les vendes d’ABAST de tecnologia Oracle aquests últims anys ha fet que ABAST es converteixi en el 8é major Partner per volum de venda a Espanya, en una llista que encapçalen grans multinacionals com Accenture, BT, Telefónica i Fujitsu.

La bona tasca d’ABAST en el desenvolupament de negoci i projectes basats en Oracle Cloud es va veure també recompensat amb un dels premis que Oracle va lliurar als partners més destacats del FY17. Concretament ABAST va ser guardonat amb l’Oracle Partner of the Year FY17: Infrastucture as a Service. Va rebre el premi Jordi Prats, de mans de Francisco Romero, Director de la Unitat de Negoci de Tecnologia d’Oracle Espanya, i Rosa Peña, Sales Director d’Aliances i Canal a Oracle Ibèrica.

Registration

Forgotten Password?