Abast Systems aconsegueix la certificació HP Platinum Software Specialist

Notícies

Abast Systems aconsegueix la certificació HP Platinum Software Specialist

30 de juny de 2014

La companyia aconsegueix aquesta certificació al sumar l’acreditació com HP Gold TippingPoint Specialist a la d’HP Gold IT Operations Specialist. Abast Systems, que ja era HP Platinum Partner a l’àrea d’infraestructura convergent, servidors, emmagatzematge i networking (HP Platinum Converged Infraestructure Specialist), es converteix ara en l’únic especialista de nivell Platinum d’HP Software a Espanya.

Les àrees de Gestió de TI i de seguretat TI són unes de les que proporcionen un major valor diferencial a Abast Systems, al convertir-lo en un integrador amb una visió més global, que pot per tant oferir solucions a les diferents problemàtiques a les que s’enfronten en el seu dia a dia els departaments de TI d’empreses i organitzacions.

En la seva tradicional línia de compromís i col·laboració amb HP, que li havia portat ja a convertir-se en HP Platinum Partner a l’àrea d’Infraestructura Convergent, Abast Systems ha aconseguit ara convertir-se en l’única companyia acreditada a Espanya com HP Platinum Software Specialist. Això ha estat possible al sumar dues certificacions d’especialista Gold en solucions HP Software per a gestió TI i seguretat: HP Gold IT Operations Specialist i HP Gold TippingPoint Specialist.

HP Gold IT Operations Specialist

El 1999 Abast Systems es va convertir en el primer partner d’HP Openview a Espanya i va posar en marxa una nova línia de negoci especialitzada en projectes de gestió de TI. Des d’aleshores aquesta àrea ha anat acumulant coneixements i experiència, i incorporant al seu portfoli serveis relacionats amb els nous productes amb els que HP Software ha ampliat i renovat la seva oferta de solucions ITM.

Al llarg d’aquests anys la tasca dels professionals d’Abast Systems en aquesta àrea ha obtingut el reconeixement del mercat, amb diversos guardons atorgats pel fabricant (HP Software Channel Excellence Award) i la confiança d’un important nombre de clients.

HP Gold TippingPoint Specialist

Com a especialista en seguretat TI, Abast Systems té una llarga experiència tant en consultoria i auditories de seguretat (Plans de Contingència, Continuïtat de Negoci, GRC, ISO 27000, LOPD, ENS, hacking ètic …) com en la integració de solucions de seguretat de la informació en tots els àmbits (xarxes, usuaris, aplicacions, dades, dispositius d’accés…). Amb l’objectiu de donar resposta a totes les necessitats de seguretat i oferir als clients la millor solució en cada cas, s’han establert nombroses aliances i donat els passos necessaris per a convertir-se en partner certificat dels fabricants líders en el mercat de solucions de seguretat. L’última certificació afegida a aquesta llista va ser la d’especialista en HP TippingPoint.

El 2010 HP va entrar amb força en el mercat de la seguretat TI amb l’adquisició de diverses companyies especialitzades com ArcSight o Fortify Software. Aquest mateix any, com a conseqüència de l’adquisició de 3Com, havia incorporat també al seu portfoli les solucions TippingPoint, conegudes especialment pels seus Sistemes de Prevenció d’Intrusions (IPS). Tot això va donar lloc a la creació, dins de la seva divisió HP Software, d’una àrea específica de solucions de seguretat: HP Enterprise Security Products (HP ESP).

Actualment, TippingPoint s’ha convertit dins d’HP EPS en la marca associada a les solucions avançades de seguretat per a xarxes. A més d’evolucionar la seva tecnologia IPS a Sistemes de Prevenció d’Intrusions de Propera Generació (NGIPS), s’han afegit nous productes com una línia de Firewalls de Propera Generació (NGFW), SSL appliances i el software de gestió HP TippingPoint Security Management System.

Abast Systems va incorporar les solucions d’HP EPS al seu portfoli de seguretat i va iniciar a principis de l’any passat el procés de certificació. Al desembre de 2013 es va convertir oficialment en HP Silver TippingPoint Specialist i recentment va aconseguir arribar al màxim nivell, Gold Specialist, al completar totes les certificacions d’HP exigides, tant tècniques com comercials, i complir amb la resta de requeriments de l’especialització. A més d’aquesta certificació, Abast Systems està treballant també per aconseguir les acreditacions d’especialista en ArcSight (era ja partner certificat d’aquestes solucions abans de l’adquisició per part d’HP) i Fortify.

Registration

Forgotten Password?