El nou CPD d’Eurecat, construït per ABAST, premi enerTIC en la categoria Power & Cooling

Notícies

El nou CPD d’Eurecat, construït per ABAST, premi enerTIC en la categoria Power & Cooling

12 de desembre de 2018

El projecte del nou data center d’Eurecat – Centre Tecnològic de Catalunya, dut a terme per ABAST amb tecnologia Rittal ES, es va alçar finalment com a guanyador del premi en la categoria Power & Cooling de la VI edició dels enerTIC Awards. Aquests premis són un reconeixement a aquells projectes d’operacions i instal·lacions que redueixin considerablement la despesa energètica, i millorin l’optimització del rendiment en els entorns crítics. El projecte del CPD d’Eurecat ha estat premiat per la seva innovació en la gestió de l’eficiència energètica integrada amb DCIM.

Gestió integrada amb DCIM i elevat estalvi energètic en el Data Center d’Eurecat
Centre Tecnològic de Catalunya (Eurecat)

Projecte guanyador categoria Power & Cooling

Veure Cas d’èxit

Luis Ortín, cap del Departament de TI d’Eurecat, va ser l’encarregat de recollir el premi en el transcurs del lliurament dels premis que va tenir lloc al Saló d’Actes del Ministeri d’Economia i Empresa (Secretaria d’Estat per a l’Avanç Digital), a Madrid.

Sobre aquestes línies, el nostre company Xavi Banús, gerent de compte a ABAST, amb Luis Ortín i Albert Barrachina, CIO i CTO d’Eurecat – Centre Tecnològic de Catalunya en el lliurament dels premis enerTIC Awards 2018.

Registration

Forgotten Password?